oguzgl122 Picopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #1 Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir?
Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir?
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 19 Mayıs 2023 #2 oguzgl122 dedi: Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Speedtest.net üzerinde yaptığın hız testindeki iletişim kurduğun sunucu oyundaki sunucudan daha uzak olduğu için
oguzgl122 dedi: Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Speedtest.net üzerinde yaptığın hız testindeki iletişim kurduğun sunucu oyundaki sunucudan daha uzak olduğu için
Tuhoiisa Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 656 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #3 oguzgl122 dedi: Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunun sunucusuyla Speedtest'in sunucusu farklı olduğu icin.
oguzgl122 dedi: Dostlar TurkNet kullanıyorum fakat Speedtest'ten test yaptığımda ping yüksek çıkmasına rağmen oyunda düşük sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunun sunucusuyla Speedtest'in sunucusu farklı olduğu icin.
oguzgl122 Picopat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2023 #4 istanbul2023 dedi: Speedtest.net üzerinde yaptığın hız testindeki iletişim kurduğun sunucu oyundaki sunucudan daha uzak olduğu için Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullandığım iss de 11-12 ping alıyordum speedtestte şuan türknetteyim 1 hafta 11-12 ping devam etti sonrasında 7-8 gündür 35-37 lerde bu arada dostlar az önce baktım ping oyundada yükselmiş
istanbul2023 dedi: Speedtest.net üzerinde yaptığın hız testindeki iletişim kurduğun sunucu oyundaki sunucudan daha uzak olduğu için Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullandığım iss de 11-12 ping alıyordum speedtestte şuan türknetteyim 1 hafta 11-12 ping devam etti sonrasında 7-8 gündür 35-37 lerde bu arada dostlar az önce baktım ping oyundada yükselmiş