30 Mayıs 2016 Mesaj: 7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.853 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #2 İsa TÜRK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bro müzik yüzünden senin sesin duyulmuyor. Ayrıyetten uyku getiren bir sesin var. Biraz canlan
İsa TÜRK dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bro müzik yüzünden senin sesin duyulmuyor. Ayrıyetten uyku getiren bir sesin var. Biraz canlan
KS KS İsa TÜRK Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 188 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #3 Kağan K dedi: Bro müzik yüzünden senin sesin duyulmuyor. Ayrıyetten uyku getiren bir sesin var. Biraz canlan Genişletmek için tıkla... O hatayı nasıl yaptığımı bnde bilmiyorum kusura bakmayın. Normalde sesimi canlı tutardım ama oyun sesinde benim sesim anlaşılmamış demekki videoda demiştik gece çekiyorum diye millet uyansın istemem )) ama güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..
Kağan K dedi: Bro müzik yüzünden senin sesin duyulmuyor. Ayrıyetten uyku getiren bir sesin var. Biraz canlan Genişletmek için tıkla... O hatayı nasıl yaptığımı bnde bilmiyorum kusura bakmayın. Normalde sesimi canlı tutardım ama oyun sesinde benim sesim anlaşılmamış demekki videoda demiştik gece çekiyorum diye millet uyansın istemem )) ama güzel görüşleriniz için teşekkür ederim..
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #4 Bu simülasyon oyunları daha ne kadar ilerleyebilir diyorum ve her defasında da şaşırıyorum.
KS KS İsa TÜRK Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 188 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2016 #5 9544 dedi: Bu simülasyon oyunları daha ne kadar ilerleyebilir diyorum ve her defasında da şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... ahahaha bu güzeldi ama simülasyon adı üstünde herşey beklenir
9544 dedi: Bu simülasyon oyunları daha ne kadar ilerleyebilir diyorum ve her defasında da şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... ahahaha bu güzeldi ama simülasyon adı üstünde herşey beklenir
50050 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2015 Mesajlar 1.328 Makaleler 9 Çözümler 4 31 Mayıs 2016 #6 Bunun 3D versiyonu olsa alır ve oynarım. Online olabilir hatta, ilk yumurtaya giren falan XP kazanıp level atlasın. Tutar.
Bunun 3D versiyonu olsa alır ve oynarım. Online olabilir hatta, ilk yumurtaya giren falan XP kazanıp level atlasın. Tutar.
Latif Alhas Hectopat Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber 31 Mayıs 2016 #7 Reklam yasak değilmiydi?
KS KS İsa TÜRK Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 188 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2016 #8 50050 dedi: Bunun 3D versiyonu olsa alır ve oynarım. Online olabilir hatta, ilk yumurtaya giren falan XP kazanıp level atlasın. Tutar. Genişletmek için tıkla... Kimbilir?
50050 dedi: Bunun 3D versiyonu olsa alır ve oynarım. Online olabilir hatta, ilk yumurtaya giren falan XP kazanıp level atlasın. Tutar. Genişletmek için tıkla... Kimbilir?