Allef
Hectopat
Daha fazla
Aslında konsolmu tam olarak bilmiyorum ama sonuçta ikiside oyun oynayıp eğlenmeye yarıyor
ben aslında RC arabalarla ilgileniyorum ikinci bir araç istiyorum ama araba almak istediğimde en aşağı 2000 tl (şu anda elimde ki araç 4000 tl civarı, subaru 4x4, benzinli) ama bu üründe onun kadar eğlenceli geldi sadece nerden ürünü daha güvenli ve ucuz bir şekilde alabilirim? Bilmiyorum... Bide ürünün sağlamlığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Türkiye distribütörü olan Mobicom'da ürün mevcut yedek parça ve aksesuarlarıda var...
Orbotix Ollie Silindir Robot Türkiye Distribütörü Mobicom'da
Aslında önceki modeli yani akıllı robot top(sphero) daha zevkli ve suda bile ilerleyebiliyor ama ben RC arabamla kullanacağım için "Ollie" modeli benim için daha iyi üstelik bu model saatte 12 km/h(14mph) hıza kadar çıkabiliyor...
Kendine ait web adresi:
www.gosphero.com: Sphero | Connected Toys for iOS, Android, and WindowsEki Görüntüle 46803
Türkiye distribütörü olan Mobicom'da ürün mevcut yedek parça ve aksesuarlarıda var...
Orbotix Ollie Silindir Robot Türkiye Distribütörü Mobicom'da
Aslında önceki modeli yani akıllı robot top(sphero) daha zevkli ve suda bile ilerleyebiliyor ama ben RC arabamla kullanacağım için "Ollie" modeli benim için daha iyi üstelik bu model saatte 12 km/h(14mph) hıza kadar çıkabiliyor...

Kendine ait web adresi:
www.gosphero.com: Sphero | Connected Toys for iOS, Android, and WindowsEki Görüntüle 46803