Spicetify güvenilir midir?

küçükbirkuş

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selam ben bilgisayarımda Spotify teması indirmek için spıcetify kurdum. Kendi GitHub sitesindeki kurulumu yaparak kurdum ve oldu. Fakat kurduğum dosyayı VirusTotal üzerinden arattığım zaman ekteki gibi virüs çıkıyor. spıcetify Güvenilir midir?

Dosya Ekleri

• resim_2022-11-08_185836108.png
    resim_2022-11-08_185836108.png
    83 KB · Görüntüleme: 486
Öncelikle selam ben bilgisayarımda Spotify teması indirmek için spıcetify kurdum. Kendi GitHub sitesindeki kurulumu yaparak kurdum ve oldu. Fakat kurduğum dosyayı VirusTotal üzerinden arattığım zaman ekteki gibi virüs çıkıyor. Güvenilir midir?
False positive olabilir. Herhangi bir sorun çıkacağını sanmam.

Öncelikle selam ben bilgisayarımda Spotify teması indirmek için spıcetify kurdum. Kendi GitHub sitesindeki kurulumu yaparak kurdum ve oldu. Fakat kurduğum dosyayı VirusTotal üzerinden arattığım zaman ekteki gibi virüs çıkıyor. spıcetify Güvenilir midir?
Hayır, sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Webtekno'da bir aralar kendi sitesinde önermişti bunu.
@EldrithcWraith false positive tam olarak ne demek VirusTotal hakkında pek bilgi sahibi değilim.
Yanlış Pozitif. Dosyada virüs yoktur fakat antivirüs daha önceden checklenmiş dosyayı veya başka sebeplerden dolayı virüs olarak tanıtır.

Sana çok önemli bir ders vereyim. MaxSecure ve SecureAge virüs var diyorsa virüs yoktur. Virüs yok diyorsa mutlaka virüs vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı