Çözüldü Spider-Man 2 "0x887A002B" hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ariftrkk

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
KINGSTON KF432C16BBA/8 FURY Beast RGB 8GB DDR4 3200MHz 8x2
Ekran kartı
RX6600
Anakart
Msı B450M-A Pro Max Iı Am4 Ddr4
İşlemci
Ryzen 5 5500
Selamlar.
Büyük umutlarla satın aldığım Spider-Man 2 oyununu bir süre oynadıktan sonra bana bu şekilde hata vermeye başladı ve oyuna asla giremiyorum.
Bu konuda bilgisi olan birisi yardım edebilirse gerçekten çok sevinirim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet doğru anladım driverlerim güncel.

Bazı videolara baktım bu hata ile ilgili, DLSS, Ray Tracing, Frame Generation birini veya birkaçını kapatın demiş.
Eğer çözülmezse şu videoda bayağı bir yöntem denetmiş, buraya da bir bakın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartının sürücüsünü güncelle veya oyun ayarlarını kıs diyor. Ayar kısmak değilde güncellemeyi deneyin.

Her şeyim güncel oyun ayarlarınıda minimuma çekmeme rağmen oyun açılmıyor hiçbir şekilde.

Her şeyim güncel oyun ayarlarınıda minimuma çekmeme rağmen oyun açılmıyor hiçbir şekilde.
Windows güncellemeleri değil normal ekran kartının driver güncellemesi yani AMD'nin sitesinden indirip yaptığınız güncelleme. Doğru anladınız değil mi?

Evet doğru anladım driverlerim güncel.

Bazı videolara baktım bu hata ile ilgili, DLSS, Ray Tracing, Frame Generation birini veya birkaçını kapatın demiş.
Eğer çözülmezse şu videoda bayağı bir yöntem denetmiş, buraya da bir bakın derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkür ederim videodan hareketle çözüme ulaştım. FSR ayarını kapamam gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…