Spider-Man 2 alınır mı?

SedatPoyraz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon Pulse RX 7700XT
Ryzen 5 5600
16 GB Ram
Arkadaşlar kabasakal da 1700 TL Steam key olarak veriyor, alınır mı? Acaba güzel mi oyun hikayesi falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alma crashtan ana menüye geçemiyoruz, güncelleme getirdiler crash için şimdi de ekran kartın desteklenmiyor hatası veriyor :D

Alınmaz. Bence Spider-Man 2 yerine STALKER 2 alınır, tabii zevkine uyuyorsa. En azından Türkçe dil desteği var. Patchlerle optimizasyonu düzeltiyorlar.

Kanka alınır ancak şimdi değil oyun bence eğlenceli yan görev yaparak oynuyorum. Ancak optimizyon kötü eğer düzeltirlerse alınır. Yeni yetenekler ve farklı yan içerikler güzel ancak belli bir yerden sonra çıkabilir eğer yapmazsan Fast travel açılmyor yan içerik yaptıkça o bölgenin barı doluyor ortada Fast travel var onun için oynuyorum biraz da.

Kesinlikle alma crashtan ana menüye geçemiyoruz, güncelleme getirdiler crash için şimdi de ekran kartın desteklenmiyor hatası veriyor :D
Ne yazıkki o sorun sadece AMD'nın eski ekran kartlarında var. RX 5000 serisi ve üstünde dediğiniz olay yok, konu sahibide 7700XT sahibi. NVIDIA içinde bu sorun yok, 750Ti bile açıyor.
RX 500 ve önce nesiller yeni AMD 25 güncellemelerini almadan hiç açamıyacaklar sanırım.

Ne yazık ki o sorun sadece AMD'nın eski ekran kartlarında var. RX 5000 serisi ve üstünde dediğiniz olay yok, konu sahibide 7700XT sahibi. NVIDIA içinde bu sorun yok, 750 Ti bile açıyor.
RX 500 ve önce nesiller yeni AMD 25 güncellemelerini almadan hiç açamayacaklar sanırım.

Ekran karti mi degismem gerekiyor o yüzden.

Ekran karti mi degismem gerekiyor o yüzden.
Şuanlık evet. Ya NVIDIA yada AMD Adrenalin 25 sürümü destekleyen bir karta ihtiyacınız var.
İleride belki AMD, RX 500 serisi için güncellemeyi getirir ama getirmezse hiç oynayamıyacaksınız RX 580 ile sanırım. Normalde gayet gücü yetiyor bu kartların.

Şu anlık evet. Ya NVIDIA'ya da AMD Adrenalin 25 sürümü destekleyen bir karta ihtiyacınız var.
İleride belki AMD, RX 500 serisi için güncellemeyi getirir ama getirmezse hiç oynayamayacaksınız RX 580 ile sanırım. Normalde gayet gücü yetiyor bu kartların.

Harbiden şimdi baktim ben 24.9.1 kullanıyormuşum ve en güncel bu kartım için, 24.12 falan kullanıyor diger kartlar.

Harbiden şimdi baktim ben 24.9.1 kullanıyormuşum ve en güncel bu kartım için, 24.12 falan kullanıyor diger kartlar.
Beta olarak 25.1.1 bulunuyor:

Gördüğünüz gibi en tepede:
1738925161144.png

Şu kanalında paylaştığı gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1738925214658.png

Sizin açtığınız konununda çözümü oldu bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı