Spider-Man 2 alınır mı?

ege20

Decipat
Daha fazla  
Spider-Man 1'i oynadım çok keyif almadım çünkü oyunu platinlemeye çalışıyordum sürekli yan görev yapıyordum. Bir de hikayesindeki bosslari falan beğenmemiştim. Mesela Black CAT DLC'sini beğenmiştim ama bilmiyorum Miles Morales'i oynamadım ve Spider-Man 2 oynanır mı, alınır mı?

Oyunun başında çok keyif almıştım ama sonrasında kendini çok tekrar etmeye başladı, yeni açılan ağları kullanmama gerek kalmıyordu. O yüzden keyif alamadım. Bunlar iyileştirildi mi? Bir de boss savaşları.

Teknik anlamda ilk oyundan ve Mm'den çok daha iyi fakat 3 oyundur aynı şeyleri yapıyoruz ve tekrar etmeye başladı. Kafa dağıtmalık oynanıır.

Teknik anlamda ilk oyundan ve Mm'den çok daha iyi fakat 3 oyundur aynı şeyleri yapıyoruz ve tekrar etmeye başladı. Kafa dağıtmalık oynanıır.

Optimizasyonu rezaletti ama en son sanırım güncelleme geldi, düzeldi mi bilmiyorum. Oyunun mekanikleri aşırı zevkli, görüntü olarak iyi bir ekran kartın varsa çok güzel gözüküyor oyun.

Optimizasyonu rezaletti ama en son sanırım güncelleme geldi, düzeldi mi bilmiyorum. Oyunun mekanikleri aşırı zevkli, görüntü olarak iyi bir ekran kartın varsa çok güzel gözüküyor oyun.

G870 Ultra oynattı ve görüntü, optimizasyon bana iyi gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…