Spider-Man 2 alınır mı?

TATOL

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda 2200 TL gibi bir bütçem var. Epic'ten 1500 liraya Spider-Man 2 almak mantıklı mı? Sizce nasıl bir oyun? Remastered'ı daha yeni bitirdiğim için hypelıyım bu Spider-Man konusuna. Miles moraleside bitirmiştim önceden. Ya da 1500 TL'ye Spider-Man 2 yerine ne alınabilir? Şimdiden sağ olun.

Merhaba. Şu anda 2200 TL gibi bir bütçem var. Epic'ten 1500 liraya Spider-Man 2 almak mantıklı mı? Sizce nasıl bir oyun? Remastered'ı daha yeni bitirdiğim için hypelıyım bu Spider-Man konusuna. Miles moraleside bitirmiştim önceden. Ya da 1500 TL'ye Spider-Man 2 yerine ne alınabilir? Şimdiden sağ olun.

İndirimlerde Ghost of Tsushima alabilirsiniz sağlam oyundur Spider-Man 2 optimizasyon sorunu çözüldü mü bilmiyorum.

O parayı bir oyuna verebiliyorsan neden olmasın alınır çok güzel oyun ben korsan oynayıp bitirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı