Spider-Man 2 bilgisayara ne zaman çıkar?

Çıkışından, 2-3 yıl sonrasında geliyor genelde. :)
Amaç, PS aldırmak. :)
Hocam fiyatı çok pahalı olur diye düşünüyorum. Bu arada sonunda kendime çok iyi bir bilgisayar topladım spiderman remastered oyununu hep crack oynardım 50 Fps ama artık alıp oynamak istiyorum şu anda indirim bekliyorum her 2 platformda ama bu indirimler ne zaman geliyor?

Çıkışından, 2-3 yıl sonrasında geliyor genelde. :)
Amaç, PS aldırmak. :)
eğer oyunları ucuz olsaydı yani bizi avrupa da sanıyolar 80 euro çakıyolar (10 dolarsa 20 euro) oyunlar için ps5 pro para muhabbet falan benden ps beklemesinler

Hocam fiyatı çok pahalı olur diye düşünüyorum. Bu arada sonunda kendime çok iyi bir bilgisayar topladım spiderman remastered oyununu hep crack oynardım 50 Fps ama artık alıp oynamak istiyorum şu anda indirim bekliyorum her 2 platformda ama bu indirimler ne zaman geliyor?
spiderman remastered 60 dolar bu 65 70 gibi olur

PS versiyonu 270TL, PC versiyonu 1099TL. (Remastered) Yılbaşında gelir bence indirimler pek bakmadım.

270? yanlış yazdın galiba
1729177856752.png

Hocam PS versiyonu baya bir ucuzmuş aslında ama bir tanede PS 5 im olması gerekiyor.
Evet Remastered PS5 istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı