Spider-Man 2 "GPU sürücüsü güncel değil" hatası

SedatPoyraz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Radeon Pulse RX 7700XT
Ryzen 5 5600
16 GB Ram
Oyun açılışında bu hatayı veriyor, adrenaline Edition da daha sürücü gözükmüyor. Geçen senenin driveri güncel olarak gözüküyor. 25.1.1 indirilmeli mi sizce? Spider-Man 2'ye faydası var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun açılışında bu hatayı veriyor, adrenaline Edition da daha sürücü gözükmüyor. Geçen senenin driveri güncel olarak gözüküyor. 25.1.1 indirilmeli mi sizce? Spider-Man 2'ye faydası var mı?

Aynı sorundan müzdaribim güncelleyemiyorum çünkü güncel gözüküyor bir sorun çıkmadı henüz.

AMD'nin sitesinden indirebilirsiniz, ben indirdim, sürücü öncesi ve sonrası hiçbir fark yaratmadı. Oyunun optimizasyonu rezalet.

Yeni cıktı zamanla düzeleceğini umuyorum.

Umarım hocam, Spider-Man Remastered'ı en yüksek ayarlarda 100 FPS oynayıp bu oyunu mediumda zar zor 60 FPS oynamak insanın zoruna gidiyor. Zaten stabil de değil sürekli 30-40 FPS'lere düşüyor.

Oyuna hiç güncelleme de getirmiyorlar anlamadım, tlou1 de sürekli güncelleme yayınlıyorlardı düzeltmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…