Spider-Man 2 ön siparişe açılmıyor

Pazartesi gününe kadar açılmazsa eğer erteleneceğini düşünüyorum. Firma her ne kadar ertelenmeyecek diye inat edip sürekli tweet atıyor olsa bile, benim düşüncem bu yönde.

Pazartesi gününe kadar açılmazsa eğer erteleneceğini düşünüyorum. Firma her ne kadar ertelenmeyecek diye inat edip sürekli tweet atıyor olsa bile, benim düşüncem bu yönde.
Bence bu kadar inatçı şekilde sürekli ertelenmeyeceğini söylüyorlarsa 30 ocakta oyun PC'ye çıkar. En kötü ön sipariş fiyatı olmaz, çıkınca belli olur fiyatı.

Bu hafta sonuna kadar açılacağı söylendi Discord sunucusunda hocam AMD Spider-Man 2 için ekran kartı sürücüsünü yayınlamış ertelenme söz konusu değil gibi.

Fiyat 70 dolar olabilir mi hocam sizce? İlk oyun ile aynı fiyattan satmazlar bence.

Fiyat 70 dolar olabilir mi hocam sizce? İlk oyun ile aynı fiyattan satmazlar bence.

Marvel'da işin içinde standart 60 dolar dijital paketi 70 dolar gibi benim tahminim standart paketi 50 dolar olur diyende var açılınca göreceğiz artık hocam.

Marvel'da işin içinde standart 60 dolar dijital paketi 70 dolar gibi benim tahminim standart paketi 50 dolar olur diyende var açılınca göreceğiz artık hocam.
Playstation fiyatı 70 dolar olduğu için PC fiyatlandırmasını merak ediyorum.
50 dolar olacağını sanmam en düşük 60 dolar olur bence fiyatı.

PlayStation fiyatı 70 dolar olduğu için PC fiyatlandırmasını merak ediyorum.
50 dolar olacağını sanmam en düşük 60 dolar olur bence fiyatı.

The Last of Us 50 dolardan çıkınca bir ümitlendik ama tabii ki 60 dolar çıkar yüksek ihtimal

50 dolar çıkacak çok yüksek ihtimalle. GOW Ragnarok da 50 dolardan çıkmıştı.
GOW 2018 de 50 dolardı. Oyunun fiyatı düşük diğer oyunlara göre.
Spider Man Miles Morales gibi kısa bir oyunun fiyatı bile 50 dolarken Spider Man 2'nin fiyatı 50 dolardan yüksek olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…