Spider-Man 2 PC alınır mı?

jacko

Hectopat
Daha fazla  
Steam yorumlarına baktım ve çok karışık. Bazıları 1650 ile 30 FPS'te crash yemeden oynarken bazıları 4070-4080 ile acayip kastığını ve crashleyip durduğunu söylüyor. Ben de foruma sorayım dedim. Oyunu oynayan arkadaşlara soruyorum oyun PC'de almaya değer mi?
Sistem özelliklerim:
MSI Ventus RTX 3060 OC 12 GB.
R5 5600X.
32 GB RAM, 3200 MHz ama eski.
1 TB'tan fazla boş alan.

Ben R3 3100 - RTX 4060 ile DLSS + FG ile 100-120 FPS arası aldım.

Şahsen ben oyunları korsan indiriyorum FPS'e bakıyorum ve ona göre alıyorum.

Peki 4070-4080 ile oynayanların niye o kadar kötü sonuçlar aldığını biliyor musunuz?
Bilmiyorum. Oyunda optimizasyon kötü sanırsam veya şans. Mesela akan oyunda sorun yoktu ama sinematiklere vs girerken 0 FPS olup giriyordu.

Durdurmama rağmen arkada sesler vs devam ediyordu sorunlu yani. Temiz değil.

Bilmiyorum. Oyunda optimizasyon kötü sanırsam veya şans. Mesela akan oyunda sorun yoktu ama sinematiklere vs girerken 0 FPS olup giriyordu.

Durdurmama rağmen arkada sesler vs devam ediyordu sorunlu yani. Temiz değil.

Anladım, oyunun zevki çok bozulmadı yani?

Hayır. Ana oyun iyiydi. Sadece sahneye girerken mesela 100 sahne varsa 30-40 defa oldu sadece. Onun dışında zevkle bitirdim Spider-Man hayranı olarak. İlk oyun kadar etkilemedi sadece.

İlk oyunu acayip büyük zevkle oynamıştım, 2. oyunun PS4'e çıkmaması üzmüştü. Alacağım o zaman teşekkürler

Bence yaza kadar bekleyin toparlasınlar oyunu. Ben droptan ötürü oynayamadım direkt sildim.

Bence yaza kadar bekleyin toparlasınlar oyunu. Ben droptan ötürü oynayamadım direkt sildim.

O da bir seçenek. Spider-Man 2'den sonra God of War: Ragnarok ve Ghost of Tsushima'yı da almayı planlıyordum, belki o ikisinden birini alıp Spider-Man için beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…