Spider-Man 2 PC için beklenmeli mi?

Peki sizce ayarları internetteki videolar gibi yapsam çok şey kaybeder miyim grafik olarak? Video izleyince pek anlamıyorum.
Youtube'da bulabileceğin en iyi grafik ayarı kanalı. Kanal grafik ayarlarını 3060TI'a göre yapıyor ama her grafik ayarının FPS'e ve görüntüye etkisini video içinde detaylı gösteriyor. Hangi grafik ayarını kısıp kısmayacağını kendin belirlersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam yazdığımı okudunuz mu? Sizin oyunu rahatlıkla oynamanız gerekli.
Hocam vallaha korsan indirmekle uğraşmak hiç istemiyorum. İnternette tek bir yama var ücretsiz Spiderman 2 o da güvenli denilse de belki virüslüdür diye yama bile kurmuyorum.

Ben o sorunu anlayamadım. Tek Sony oyunları değil Cyberpunk harici tüm 1080p oyunlar artık gözüme 720p gibi gelmeye başladı. VSR ile 1440p veya 2160p yapıyorum öyle oynuyorum. Native olmasa da çok net oluyor.

Bir süredir TV ile oynuyorum ondan da olabilir. TV'de 2K veya 4K oynuyorum.

Ancak iyi ki VSR var. Gerçekten çok net oluyor oyunlar.

Cyberpunk demeyin hocam bana 720P'den hallice mesela şu anda Last of Us part 2'yi 4K sanal çözünürlülük yüksek ayarlar ve Frame Gen ile oynuyorum kenar yumuşatmayı da TAA yaptım seviye atladı oyun Alan Wake 2 de rezaletti ama oyun FSR 2 açık o yüzden çok suçu yok onu da ReShade diye bir programla çözdüm en azından bulanıklık gitti ben sistemi yeni topladım monitör alamam şu an yani :D VSR'dir o dur budur halletmeye çalışıyoruz yani hocam.

Cyberpunk demeyin hocam bana 720P'den hallice mesela şu anda Last of Us part 2'yi 4K sanal çözünürlülük yüksek ayarlar ve Frame Gen ile oynuyorum kenar yumuşatmayı da TAA yaptım seviye atladı oyun Alan Wake 2 de rezaletti ama oyun FSR 2 açık o yüzden çok suçu yok onu da ReShade diye bir programla çözdüm en azından bulanıklık gitti ben sistemi yeni topladım monitör alamam şu an yani :D VSR'dir o dur budur halletmeye çalışıyoruz yani hocam.
Oyunlardan bağımsız özellikle YouTube'da görüntü kalitesi çok düşük o yüzden ayarları da pek anlayamıyorum.

Şuanda ayarları düşürdüm 60fps oynayabiliyorum ama sanki Spider-Man 2 değil de Remastered'ı oynuyormuşum gibi hissettiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı