Spider-Man 2 PC için beklenmeli mi?

GoW RagnaroK'den iyi gözüküyor yalan yok ama bundan hemen önce GoW Ragnarok oynuyordum ve çok rahat oynanıyordu 60FPS kilidine almasam 72FPS falan rahat oynardım bile en kötü optimize edilmiş PS oyunu olabilir mi?

Mesela ben 7800XT ile oynuyorum her şey full+full 1080p de oyun çöp gibi gözüküyor VSR ile anca 4K ya alında bir tık düzeliyor gibi oluyor ama işte ya da 1440p bir monitör alsam düzelir belki.

Günümüz şartları için iyi, standart koşullar için ortalama altı optimizasyonu var.
Bence remastered versiyonunun kaplama kalitesi kötü öyle grafikli bir oyunda ben daha iyi bir optimizasyon bile beklerdim. Sonuçta yeni nesile uyarlanıyor.

Last of Us part 2 güzel optimizasyonla çıktı.

Son zamanlarda derken her oyunu söylemedim hocam genel olarak kötü portlanıyor ama ilk çıkardığı oyunlarda sıkıntı var mıydı pre order alırdım canavar gibi sıkıntısız oynadım hepsini neden çünkü piyasaya yeni çıkıyordu oyunları PC olarak iyi yaptılar

Mesela ben 7800XT ile oynuyorum her şey full+full 1080p de oyun çöp gibi gözüküyor VSR ile anca 4K ya alında bir tık düzeliyor gibi oluyor ama işte ya da 1440p bir monitör alsam düzelir belki.
Ben o sorunu anlayamadım. Tek Sony oyunları değil Cyberpunk harici tüm 1080p oyunlar artık gözüme 720p gibi gelmeye başladı. VSR ile 1440p veya 2160p yapıyorum öyle oynuyorum. Native olmasa da çok net oluyor.

Bir süredir TV ile oynuyorum ondan da olabilir. TV'de 2K veya 4K oynuyorum.

Ancak iyi ki VSR var. Gerçekten çok net oluyor oyunlar.

Hocam o ekran kartı ile 2K monitör şart gibi ben bile 2070 Super için alacağım çünkü çoğu oyunda 90-100 alıyorum 2K demek ki rahat oynayabilirim oyun.

Peki sizce ayarları internetteki videolar gibi yapsam çok şey kaybeder miyim grafik olarak? Video izleyince pek anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…