Spider-Man 2 PS5 Pro'da mı yoksa PC'de mi oynanmalı?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sizce hangi platform üzerinden oynanmalı. PS sürümünde İngilizce olarak oynamak mı? Yoksa 2-3 ay bekleyip PC'den TR yama ile oynamak mı? Halihazırda PS'dan remestera yeni başladım. Delux aboneliği ile daha sonra Miles Morales oynayacağım. Anlayacağınız şu an bu oyunu alsam bile 2-3 ay sonra oynayabilirim. PS fiyat 1100 TL. Sizin yorumlarınız nedir?

2-3 ay sonra PC'de PS5 Pro ile aynı grafikte ve akıcılıkta oynayacaksanız beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Türkçe yamayla birlikte güzel olur.

2-3 ay sonra PC'de PS5 Pro ile aynı grafikte ve akıcılıkta oynayacaksanız beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.

Türkçe yamayla birlikte güzel olur.
Bende tr yama ile oynamak istiyorum. 4070ti super var daha yüksek fps ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur. 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabiki.
İngilizcene ve bilgisayarının özelliklerine bağlı.
B1 seviyesi ingilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat tr yama keyfi başka bir zevk tabiki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070ti super 7600x sistem var.

Bende TR yama ile oynamak istiyorum. 4070 Ti Super var daha yüksek FPS ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur? 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabii ki.

B1 seviyesi İngilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat TR yama keyfi başka bir zevk tabii ki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070 Ti Super 7600X sistem var.

2K ile 3K bandı arasında olur büyük ihtimalle 1K veriyorsam 1K daha veririm diye düşünüp alacağım bende.

Bende tr yama ile oynamak istiyorum. 4070ti super var daha yüksek fps ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur. 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabiki.

B1 seviyesi ingilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat tr yama keyfi başka bir zevk tabiki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070ti super 7600x sistem var.
Nerde belirttin göremedim? Bu sistemle bilgisayarda oyna tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı