Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazdığım gibi sizce hangi platform üzerinden oynanmalı. PS sürümünde İngilizce olarak oynamak mı? Yoksa 2-3 ay bekleyip PC'den TR yama ile oynamak mı? Halihazırda PS'dan remestera yeni başladım. Delux aboneliği ile daha sonra Miles Morales oynayacağım. Anlayacağınız şu an bu oyunu alsam bile 2-3 ay sonra oynayabilirim. PS fiyat 1100 TL. Sizin yorumlarınız nedir?
Bende tr yama ile oynamak istiyorum. 4070ti super var daha yüksek fps ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur. 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabiki.
B1 seviyesi ingilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat tr yama keyfi başka bir zevk tabiki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070ti super 7600x sistem var.
Bende TR yama ile oynamak istiyorum. 4070 Ti Super var daha yüksek FPS ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur? 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabii ki.
B1 seviyesi İngilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat TR yama keyfi başka bir zevk tabii ki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070 Ti Super 7600X sistem var.
Bende tr yama ile oynamak istiyorum. 4070ti super var daha yüksek fps ile oynarım. Fakat optimizasyon falan nasıl olur. 3-4 ay sonraki fiyatlandırma ne olur onu bilemiyorum tabiki.
B1 seviyesi ingilizce var. Yazanları anlayabiliyorum. Fakat tr yama keyfi başka bir zevk tabiki. Yukarıda da belirttiğim gibi 4070ti super 7600x sistem var.