Spider-Man 2 vs Final Fantasy 7 Rebirth

Çatlı Reis

Hectopat
Daha fazla  
Her iki oyunun da ilk oyunlarını severek oynadım. Tür olarak farklılar ama bana hitap ediyorlar. Spider-Man henüz fiyatı belli değil ama muhtemelen 60 iyimser düşünürsek 50 dolara çıkacak. Final Fantasy Rebirth ise çıkışa kadar 17 dolarlık indirimle 38 dolara düşmüş. Sizce hangisine ön sipariş yapayım?

Final Fantasy tarzına çok yabancı birisiyim. Hiç oyunlarını oynamadım.
Ön sipariş fiyatı gayet iyi bence. Yine kendi açımdan ben bu 2 oyundan birisini ön sipariş olarak alacaksam kararım Spider-Man 2'den yana olurdu. Malum dolar kurunun yüksek olması istediğimiz her oyunu almakta zorluyor insanları.

Final Fantasy tarzına çok yabancı birisiyim. Hiç oyunlarını oynamadım.
Ön sipariş fiyatı gayet iyi bence. Yine kendi açımdan ben bu 2 oyundan birisini ön sipariş olarak alacaksam kararım Spider-Man 2'den yana olurdu. Malum dolar kurunun yüksek olması istediğimiz her oyunu almakta zorluyor insanları.

Aslında sizin gibi türe yabancı insanlar zaten direk Spider-Man 2 diyor hocam. Ama incelemelere baktığımda FF7 çok daha övülen bir oyun olmuş. Fiyatının ucuz olmasından dolayı ilk önce FF alayım diyorum ama Spider-Man'in 2.oyununu da ne gibi yenilikler yapıldı diye merak ediyorum. Hâlâ kararsızım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı