Spider-Man 224 TL'ye alınır mı?

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Oynayan arkadaşlar önerir mi, değer mi sizce? Daha önce hiç oynamadım Spider-Man ve yama sıkıntısı falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yamaya gerek yok bence zor bir ingilizcesi yok ve değer mi son kuruşuna kadar değer.

Alınır. 224 Tl gayet ucuz hocam. İngilizce olması çok bir problem değil öyle bir oyun için. İyi forumlar.

Oyun bence 224 liraya değer. Türkçe yamayı kendim atmıştım türkçe forumlardan oyunun kendi içinde yoktu sanırsam.

O paraya eder bence, oyun çok fazla kendini tekrar ediyor ama oynanış nispeten eğlenceli. O paranın hakkını verecek içerik var oyunda.

O paraya eder bence, oyun çok fazla kendini tekrar ediyor ama oynanış nispeten eğlenceli. O paranın hakkını verecek içerik var oyunda.
Yan görevlerle oynanış hissiyatını destekliyor eğlenceyi devam ettiriyor sürekli.

Oynayan arkadaşlar önerir mi, değer mi sizce? Daha önce hiç oynamadım Spider-Man ve yama sıkıntısı falan var mı?

Türkçe yaması var internette daha geçen hafta bitirdim oyun çok eğlenceli dövüş sistemi insanı bitiriyor zaten hissediyosun dövüş sistemi çok iyi grafikleride güzel hikayesi de ortalamanın üstü bence alınabilir güzel oyun artık ülkemizde 224 TL'ye böyle oyun bulamicaz yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…