Spider-Man 4 the fan Game trailer çıktı!

GökUzay

Kilopat
Makaleler
1
Spider-Man 4 The Fan Game | 1 Ocak 2022'de hazır olacak
Selamlar arkadaşlar üstte belirtmiş olduğum 1 Ocak 2022'de yayınlayacağım ve yapımcılığını Sam Raimi'nin üstlenmiş olduğu Spider-Man serisinin 4. filmine ait fangame oyununun trailerinı sizinle paylaşıyorum. Bir trailer daha gelecek, 3-4 gün içerisinde.
6 ay sonra 1.1.2022'de görüşmek üzere...
Trailer:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Guncel .

Son düzenleme:
Hocam bir yapıcı bir eleştiri yapacağım tabii ki bağımsız bir yapımcısınız farkındayım ama bu fragmanı gören biri bir oyuna ait olduğunu anlamaz direkt aa biri düşük kaliteli 4. film trailerı yapmış der geçer. Biliyorum bütçe sıkıntınız vardır elbet ama biraz daha oyun içi görüntüler kullanıp oyun hakkında bilgi veren bir fragman olsa daha iyi olurdu. Lütfen beni yanlış anlamayın sadece değinmek, kendimce fikir vermek istedim. Elinize sağlık yine de.

Çok haklı bir yorum teşekkur ediyorum. Proje daha tam oturmadigi icin UE gorsellerini koymadim veya cizimleri. Onumuzdeki ay bir kac gorsel ve oynanis yayinlayabilmeyi umuyorum en azindan temel core gameplay için. Teşekkur ederim

Siz çıkmamış 4. filmin hikayesini kendi kafanızdan mı yazdınız? Ben cidden hiçbir şey anlamadım. Oyun da yok ortada bu filmlerin karışımı.
Çok haklı bir yorum teşekkur ediyorum. Proje daha tam oturmadigi icin UE gorsellerini koymadim veya cizimleri. Onumuzdeki ay bir kac gorsel ve oynanis yayinlayabilmeyi umuyorum en azindan temel core gameplay için. Teşekkur ederim
Hocam 5 ayda sıfırdan Spider-Man oyunu mu yapacaksınız? Kusura bakmayın ama buna inandınız mı?

Siz çıkmamış 4. filmin hikayesini kendi kafanızdan mı yazdınız? Ben cidden hiçbir şey anlamadım. Oyun da yok ortada bu filmlerin karışımı.
Eski Ana Karakterlerin oldugu bir ana hikaye belirledim. 4. Filmde olan Vulture olacak sadece. Benimkisi bir hobi. Dolayisiyla suan direkt UE gostermek istemedim. Motive amacli ufak bir trailer filmlerden sadece
Oldugu kadar hocam. %100 bitecek diye bir sey yok ayrica acik kaynak kodlu gelistirmeye acik bir sekilde yayinlayacagim. 5-6 ay kaba bir sure tabii ki. Ancak temel bazı seyleri yapabilecegim bir sure. Bazi alanlarda tecrubem cok fazla ve rahat olacagin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…