QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #1 Bir film izleyeyim dedim girdiğim tüm sitelerde görüntü patates. Nereden izleyebilirim?
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #2 @QuasarWhisper Apple ve Google tvde var yasal olarak onun dışında korsan sitelerdede var ama link paylaşmam yasak.
@QuasarWhisper Apple ve Google tvde var yasal olarak onun dışında korsan sitelerdede var ama link paylaşmam yasak.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #3 Blue Beetle dedi: @QuasarWhisper Apple ve Google TV'de var yasal olarak onun dışında korsan sitelerdede var ama link paylaşmam yasak. Genişletmek için tıkla... Dostum emin misin iyi olduklarına çünkü hepsinde sanırım görüntü patates. İsim dahi vermen yasak mı şu an param yok da.
Blue Beetle dedi: @QuasarWhisper Apple ve Google TV'de var yasal olarak onun dışında korsan sitelerdede var ama link paylaşmam yasak. Genişletmek için tıkla... Dostum emin misin iyi olduklarına çünkü hepsinde sanırım görüntü patates. İsim dahi vermen yasak mı şu an param yok da.
Blue Beetle Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #4 QuasarWhisper dedi: Dostum emin misin iyi olduklarına çünkü hepsinde sanırım görüntü patates. İsim dahi vermen yasak mı şu an param yok da. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan yasak o yüzden yasak maalsef ama aratınca çıkıyor aslında.
QuasarWhisper dedi: Dostum emin misin iyi olduklarına çünkü hepsinde sanırım görüntü patates. İsim dahi vermen yasak mı şu an param yok da. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan yasak o yüzden yasak maalsef ama aratınca çıkıyor aslında.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #5 Blue Beetle dedi: Forumda korsan yasak o yüzden yasak maalsef ama aratınca çıkıyor aslında. Genişletmek için tıkla... İlk çıkanlara tıklıyorum görüntü asıl onlarda patates zaten.
Blue Beetle dedi: Forumda korsan yasak o yüzden yasak maalsef ama aratınca çıkıyor aslında. Genişletmek için tıkla... İlk çıkanlara tıklıyorum görüntü asıl onlarda patates zaten.
bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 1 Şubat 2024 #6 QuasarWhisper dedi: İlk çıkanlara tıklıyorum görüntü asıl onlarda patates zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yanılıyorda olabilirim ama o filmlerin animasyonunda sıkıntı var sanırım görüntüleri öyle. Geçen bende bakmıştım çünkü.
QuasarWhisper dedi: İlk çıkanlara tıklıyorum görüntü asıl onlarda patates zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yanılıyorda olabilirim ama o filmlerin animasyonunda sıkıntı var sanırım görüntüleri öyle. Geçen bende bakmıştım çünkü.
QuasarWhisper Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.880 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Şubat 2024 #7 bratislavaa dedi: Hocam yanılıyorda olabilirim ama o filmlerin animasyonunda sıkıntı var sanırım görüntüleri öyle. Geçen bende bakmıştım çünkü. Genişletmek için tıkla... Çamurlaşıyor nedense GeForce NOW da Internet'in kötü iken oyun oynuyorsun gibi.
bratislavaa dedi: Hocam yanılıyorda olabilirim ama o filmlerin animasyonunda sıkıntı var sanırım görüntüleri öyle. Geçen bende bakmıştım çünkü. Genişletmek için tıkla... Çamurlaşıyor nedense GeForce NOW da Internet'in kötü iken oyun oynuyorsun gibi.
bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 1 Şubat 2024 #8 QuasarWhisper dedi: Çamurlaşıyor nedense GeForce NOW da ınternet'in kötü iken oyun oynuyorsun gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama dediğim gibi birkaç yerde de görmüştüm muhtemelen animasyondan ötürü.
QuasarWhisper dedi: Çamurlaşıyor nedense GeForce NOW da ınternet'in kötü iken oyun oynuyorsun gibi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama dediğim gibi birkaç yerde de görmüştüm muhtemelen animasyondan ötürü.