Spider-Man yükledim FSR modunda kaliteye alamıyorum. FSR 2.1 kapalıyken daha yüksek FPS alıyorum ama görüntü kötü oluyor. Neden kalite moduna alamıyorum?
Neden değişmediği kısmına gelirsek sanki bende de böyle olmuştu oynarken bir kez, oyunu açarken ki ayar menüden değiştirmiştim düzeldi diye hatırlıyorum.
Deniyecem de bu ayarda fsr2.1 kapalıyken fps yüksek oluyor ama binalar da aşırı yırtılma çok kötü gösteriyor fsr2.1 açınca cam gibi oluyor ama fps az düşüyor kalite modunda nasıl acaba bakıcam
Spider-Man yükledim FSR modunda kaliteye alamıyorum. FSR 2.1 kapalıyken daha yüksek FPS alıyorum ama görüntü kötü oluyor. Neden kalite moduna alamıyorum? Eki Görüntüle 1599626
Merhaba sorunu çözdünüz mü acaba aynı sorunu bende yaşıyorum ne kaliteye ne performansa alabiliyorum kapalıyken de aynı FPS alıyorum FSR 2.1 açıkken de ama bit seçenek yok.
Merhaba sorunu çözdünüz mü acaba aynı sorunu bende yaşıyorum ne kaliteye ne performansa alabiliyorum kapalıyken de aynı FPS alıyorum FSR 2.1 açıkken de ama bit seçenek yok.