knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 3 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar dün aldım oyunu ancak Kingpin'in verileri silmesini engelledikten sonra oyun donuyor. 2 kez yeni saveden başladım ikisinde de aynı. Çözümü nedir?
Arkadaşlar dün aldım oyunu ancak Kingpin'in verileri silmesini engelledikten sonra oyun donuyor. 2 kez yeni saveden başladım ikisinde de aynı. Çözümü nedir?
D DuckEag Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 Dosyaları doğrular mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 3 Temmuz 2023 #3 DuckEag dedi: Dosyaları doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince. Artı 0 Eksi
DuckEag dedi: Dosyaları doğrular mısınız? Genişletmek için tıkla... Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.157 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 3 Temmuz 2023 #4 knyd dedi: Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince. Genişletmek için tıkla... Bende de bir yerde sürekli atıp duruyordu çözememişim. Artı 0 Eksi
knyd dedi: Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince. Genişletmek için tıkla... Bende de bir yerde sürekli atıp duruyordu çözememişim.
D DuckEag Kilopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 428 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 knyd dedi: Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleriniz filan güncel mi? Artı 0 Eksi
knyd dedi: Doğruladım ancak fark yok. Direkt sistem donuyor oyunda oraya gelince. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüleriniz filan güncel mi?
KS KS knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 3 Temmuz 2023 #6 DuckEag dedi: Ekran kartı sürücüleriniz filan güncel mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi