Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Steam'den aldığım ve 3 gündür gayet normal olarak oynadığım Spider-Man Miles Morales, bugün saçma bir şekilde yükleme ekranında kalıyor.
Steam'den aldığım ve 3 gündür gayet normal olarak oynadığım Spider-Man Miles Morales, bugün saçma bir şekilde yükleme ekranında kalıyor.
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 1 Nisan 2024 #2 Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
Victor_Sullivan Yoctopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 Oyun crack mi orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #4 Victor_Sullivan dedi: Oyun crack mi orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal Artı 0 Eksi
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.287 Makaleler 2 Çözümler 83 Yer İzmir 1 Nisan 2024 #5 Dosya doğrulaması yapın hocam. Birde şu videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
Dosya doğrulaması yapın hocam. Birde şu videoya bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 1 Nisan 2024 #6 Pencereli ekran ile başlatırsanız çözülmesi gerek. Artı 0 Eksi
KS KS Emir Kağan Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #7 nefti dedi: Pencereli ekran ile başlatırsanız çözülmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatıyor ve direkt intro giriyor, sonra da bu yükleme ekranı. Pencereli yapacak bölüm yok. 426733 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim. Artı 0 Eksi
nefti dedi: Pencereli ekran ile başlatırsanız çözülmesi gerek. Genişletmek için tıkla... Oyunu başlatıyor ve direkt intro giriyor, sonra da bu yükleme ekranı. Pencereli yapacak bölüm yok. 426733 dedi: Dosyaları doğrulamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim.
4 426733 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 1.023 Çözümler 2 1 Nisan 2024 #8 Emir Kağan dedi: Oyunu başlatıyor ve direkt intro giriyor, sonra da bu yükleme ekranı. Pencereli yapacak bölüm yok. Denedim. Genişletmek için tıkla... İlginç ben oyunu hiç sorun yaşamadan bitirmiştim. Artı 0 Eksi
Emir Kağan dedi: Oyunu başlatıyor ve direkt intro giriyor, sonra da bu yükleme ekranı. Pencereli yapacak bölüm yok. Denedim. Genişletmek için tıkla... İlginç ben oyunu hiç sorun yaşamadan bitirmiştim.