brkcnbas Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #1 Mouse ile oynayınca sıkıntı yok fakat DS4 bağlayınca ekran aşağıdaki gibi takılı kalıyor ve sadece bu bakış açısında kalıyor, değiştiriyorum sağ analoglan. Şimdi sağ analogu hareket ettirebiliyorum fakat bir titreme var ekranda. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Mouse ile oynayınca sıkıntı yok fakat DS4 bağlayınca ekran aşağıdaki gibi takılı kalıyor ve sadece bu bakış açısında kalıyor, değiştiriyorum sağ analoglan. Şimdi sağ analogu hareket ettirebiliyorum fakat bir titreme var ekranda.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.690 Çözümler 34 8 Temmuz 2023 #2 Kol bozuktur belki de. Farklı oyunlarda deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS brkcnbas Centipat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #3 babaproo dedi: Kol bozuktur belki de. Farklı oyunlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... iki kolum var ikisinde de çalışmıyor diğer oyunlarda sıkıntı yaşamadım Artı 0 Eksi
babaproo dedi: Kol bozuktur belki de. Farklı oyunlarda deneyin. Genişletmek için tıkla... iki kolum var ikisinde de çalışmıyor diğer oyunlarda sıkıntı yaşamadım