kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 24 Ağustos 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonu mükemmel acaba eski Peter Parker'ı görür müyüz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonu mükemmel acaba eski Peter Parker'ı görür müyüz?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 24 Ağustos 2021 #2 After Credits sahnesinde farklı evrenlerdeki Peter'lar gelir diye düşünüyorum, böylelikle çoklu evren olayına giriş yapacaklar.
After Credits sahnesinde farklı evrenlerdeki Peter'lar gelir diye düşünüyorum, böylelikle çoklu evren olayına giriş yapacaklar.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 24 Ağustos 2021 #3 Sony araya Dualsense sıkıştırmış. The Fallen Angel dedi: After Credits sahnesinde farklı evrenlerdeki Peter'lar gelir diye düşünüyorum, böylelikle çoklu evren olayına giriş yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Fragmandaki Dr. Octopus zaten çoklu evrenlerin var olduğunu gösteriyor.
Sony araya Dualsense sıkıştırmış. The Fallen Angel dedi: After Credits sahnesinde farklı evrenlerdeki Peter'lar gelir diye düşünüyorum, böylelikle çoklu evren olayına giriş yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Fragmandaki Dr. Octopus zaten çoklu evrenlerin var olduğunu gösteriyor.
kuwio Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek korkuluk 24 Ağustos 2021 #4 Onur Altuğ Sever dedi: Sony araya DualSense sıkıştırmış. Fragmandaki dr. Octopus zaten çoklu evrenlerin var olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şu bomba atan goblin miydi neydi acaba hangisi olacak ölen babası mı olacak yoksa bu Peter'ın arkadaşı olan mı olacak.
Onur Altuğ Sever dedi: Sony araya DualSense sıkıştırmış. Fragmandaki dr. Octopus zaten çoklu evrenlerin var olduğunu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Bir de şu bomba atan goblin miydi neydi acaba hangisi olacak ölen babası mı olacak yoksa bu Peter'ın arkadaşı olan mı olacak.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 24 Ağustos 2021 #5 @kuwio umarım ilk filmdekidir.