Spider-Man: No way Home'u beğendiniz mi?

tarkkb

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 1 saat önce sinemadan çıktım ve aşırı beğendim. Beğenmeyenler olmuş ama benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir filmdi. Ek olarak aşırı karanlık sahneler olacağı fragmanlarından da belliydi fakat saatleri bana uymadığı için 3D'ye gitmek zorunda kaldım ve pişman oldum. Eğer güzel bir salonda izlemeyecekseniz 3D izlemenizi tavsiye etmem. 2 tane de post-credits sahne var haberiniz olsun.

İzleyemedim bekliyorum

Yarın öğlen arkadaşlarımla gidiyorum, hayırlısı. Bu arada konuya SPOİLER yazın bence, yanlışlıkla yazılabilir veya konuşulabilir. @tarkkb bu arada 3D gideceğiz maalesef saatler uygun değil, Harun Can işin içinde olduğu için dublajlı izleyeceğiz ama 3D var sadece diğeri akşam 6 maalesef.

Ben altyazılı izleme taraftarıyım açıkçası. Umarım 3D'de rahat rahat görebilirsiniz sahneleri ben pek göremedim çünkü.

Forum Kayseri'de izledim ben. Önceki filmlerden de biliyordum karanlık sahnelerde 3D'nin kötü olduğunu fakat alırken başka seçeneğimiz yoktu. Bileti ilk satışa sunarken sadece 3D seçeneğiyle satışa sunmuşlardı. Mecbur öyle almış olduk.

Bizde İstanbul Marmara Forum'a gideceğiz, daha önce 4D girdim hep, umarım 3D çok bozmaz, zaten gözlüğüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…