Spider-Man: No way Home'u beğendiniz mi?

İzlemediyseniz bu konuda ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Koşun gidin izleyin film harika. Ayrıca bunu beğenmeyen bir daha süper kahraman filmi izlemesin. Daha iyisi yok, olmayacak.

Öyle mi? Çok abartılı. Film iyi fakat benim beklentimi karşılamadı. Bazı sahneler daha iyi olmalıydı. Bir de nedense dublajı kendi seslerinden daha iyi gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biletim 15.30'a alınmış durumda. Bakalım beklentilerimi bu kadar yüksek tutmama değecek mi?

Overrated. Filmi büyük bir heyecanla bekledim, boşuna beklemişim.

Son düzenleme:
Öncelikle kendi görüşümü söylemem gerekirse hem özel hem de güzel bir film olmuş.
Bu film fanlar için yapıldı. Biz istedik diye 3 Spider-Man koydular ve kötü adamları geri getirdiler.
Filmi izlerken pandemiden dolayımı bilmem ama biraz aceleye getirilmiş gibi hissettim uğraşmışlar ama bazı şeyleri takılmadan atlamışlar eski karakterlerin gelişi ve son filmlerinden sonraki hayatlarında yaşananlar vs...
Kısaca filmi bozan şeyler mantık hataları. Ama geri kalan her şey mükemmel.
Bir de bence film en az 2 part olmalıydı Infinity war ve endgame gibi bu şekilde yukarıdaki bahsettiğim sorunlar olmazdı ve büyük ihtimalle gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman filmi olabilirdi. Ellerinde böyle konu ve kadro varken daha da iyi değerlendirilebilirdi.
Gidip izlemenizi tavsiye ederim cidden özle bir film.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…