Spider-Man Remastered 1000 TL'ye alınır mı?

Daha fazla  
Oynamayı çok istiyorum ama key sitesinde 1000 TL'ye bulabildim en uygun. 30-40 saat oynanışlı hikayesi var ve 1000 bayağı yüksek geldi. Şu anki piyasada 1000 TL gibi bir parayı RDR2 dışı hiçbir oyun hak etmez gibime geliyor. Sizce alınır mı? 400 liraya Detroit buldum, o da istek listemdeydi ve on numara oyunlardan. Sizin düşünceleriniz neler?

Epic Games indirimlerini beklerseniz Detroit+ Spider'ı 700 TL'den aşağıya alabilirsiniz. Bence bir oyuna 1000 TL çok fazla.

Epic'in Launcher sıkıntısından dolayı kullanmıyorum, 10 dk sürüyor açılması. Steam dışı alışveriş yapmıyorum genelde. Korsan'a da cesaret edemem, PC yeni ve hoş olmaz. Mecbur Epic'i bekleyeceğim sırf Spider-Man için. :D

Oynamayı çok istiyorum ama key sitesinde 1000 TL'ye bulabildim en uygun. 30-40 saat oynanışlı hikayesi var ve 1000 bayağı yüksek geldi. Şu anki piyasada 1000 TL gibi bir parayı RDR2 dışı hiçbir oyun hak etmez gibime geliyor. Sizce alınır mı? 400 liraya Detroit buldum, o da istek listemdeydi ve on numara oyunlardan. Sizin düşünceleriniz neler?

2800 liraya GoW Ragnarök gördükten sonra artık hiçbir oyun fiyatı beni şaşırtmıyor. Oyunun ayrıca 20 saatlik falan hikayesi var diye biliyorum How long is Marvel's Spider-Man? | HowLongToBeat. Dışarı çıktığınızda zaten 1000 liraya yakın parayı harcıyorsunuz. Evinizde olsanız da 1 günlük değil de 1-2 hafta boyunca oyun oynamak istiyorsanız alabilirsiniz.

Hocam 1K vermeyin sakın sitelerin çoğunda 500-600 arası bulunuyor, indirimde yakalarsınız bende zamdan önce 350'ye mi ne aldım ama hak ettiğini söyleyebilirim hele gamepad ile binadan binaya akıp manzarayı seyretmek😍.
(Eğer bulursam link atarım.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı