Epic Games Spider-Man Remastered alınır mı?

Dusk06

Hectopat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  

Arkadaşlar aslında Epic hesabım var fakat kullanmıyordum verdiği iyi oyunları oynamasam da koyuyorum ama fiyatlar cidden Steam'e göre ucuz. Steam'de indirimli hali 1000, 1100 TL olan oyun burada indirimsiz hali o iken indirimli hali 550 liraya düşmüş. Aslında fiyatı genele göre uygun ancak sürekli oyun almadığım için tek seferde değer mi diye düşünüyorum. Genel olarak gerçekçi açık dünyalar sevsem de Spider-Man ilgimi çeken bir kahraman. Ve grafikleri de çok hoş. Yakın zamanda PC almayı planlıyorum şöyle RTX teknolojinsin de tadını çıkarasım var. Hikayeden çok bir şey beklemiyorum ama gerçekten 550 lira karşılığında bana ne kadar iyi deneyimler sunabilir merak ediyorum. Onun dışında DualSense cihazım var daha keyifli olabilir. Epic'ten hiç oyun almadım bugüne kadar kütüphane olayına önem verdiğim almıyorum ama fiyatlar cidden fark ediyor. Oyunu bitirenler nasıl bir deneyim yaşadınız merak ediyorum.

Bu arada PS+ var şu an bende orada da Miles Morales var. Biraz ara oyun gibi geldi. Sizce onunla idare mi etmeliyim yoksa yine de alınır mı?

Arkadaşlar aslında Epic hesabım var fakat kullanmıyordum verdiği iyi oyunları oynamasam da koyuyorum ama fiyatlar cidden Steam'e göre ucuz. Steam'de indirimli hali 1000, 1100 TL olan oyun burada indirimsiz hali o iken indirimli hali 550 liraya düşmüş. Aslında fiyatı genele göre uygun ancak sürekli oyun almadığım için tek seferde değer mi diye düşünüyorum. Genel olarak gerçekçi açık dünyalar sevsem de Spider-Man ilgimi çeken bir kahraman. Ve grafikleri de çok hoş. Yakın zamanda PC almayı planlıyorum şöyle RTX teknolojinsin de tadını çıkarasım var. Hikayeden çok bir şey beklemiyorum ama gerçekten 550 lira karşılığında bana ne kadar iyi deneyimler sunabilir merak ediyorum. Onun dışında DualSense cihazım var daha keyifli olabilir. Epic'ten hiç oyun almadım bugüne kadar kütüphane olayına önem verdiğim almıyorum ama fiyatlar cidden fark ediyor. Oyunu bitirenler nasıl bir deneyim yaşadınız merak ediyorum.

Bu arada PS+ var şu an bende orada da Miles Morales var. Biraz ara oyun gibi geldi. Sizce onunla idare mi etmeliyim yoksa yine de alınır mı?

İtemsatış'tan 50 TL'ye hesap al offline oynayarak bitir Online oynamayacağın oyuna o kadar para verilmez öğrenci isen.

Oyun inanılmaz kısa ve Türkçe dil desteği yok. Ben yinede destek amaçlı satın almıştım zamanında ama korsan oynayın derim. Türkçe yoksa para da yok.

2. Oyunda türkçe eklerler destek olalım dedik. 2. Oyunda türkçe çıkmayınca kınamaya başladık Insomniac'ı.

Oyun inanılmaz kısa ve Türkçe dil desteği yok. Ben yinede destek amaçlı satın almıştım zamanında ama korsan oynayın derim. Türkçe yoksa para da yok.
Hocam korsan indirebilirim hatta bir çok oyunu zamanında korsan kullanmıştım virüs falanda bulaştırmadım o konularda sıkıntı yokta artık uğraşmak istemiyorum. Direkt insin gireyim derdineyim. Birde çok fazla oyun oynamadığından verilir gibi de duruyor ama işte yine de emin olamadım. Aslında Steam'de bu fiyat olsa çoktan almıştım da Epic'e güvenmediğimden değil de Steam artık kültür oldu. Türkçe yapmamaları evet olumsuz ancak yamayla idare ederim ben daha çok oyunun zevkiyle ilgiliyim.

İtemsatış'tan 50 TL'ye hesap al offline oynayarak bitir Online oynamayacağın oyuna o kadar para verilmez öğrenci isen.
Hocam evet o tarz dijital platformlar da oyunun lisansını alıyoruz oyun bizim olmuyor ama ben biraz onun derdindeyim. Aslında Steam'de kütüphane yapmayı amaçlıyorum ama aradaki fark indirimli halleri bile %50 oynuyor. Belki oyunu sonra da oynarım, açık dünyada canım sıkılınca görselliğin keyfini çıkarırım diye şahsıma almak isterim. Birde ben oyunları başına oturup direkt bitirmiyorum. Aylar bile sürebilir genelde çerezlik niyetindeyim. Bir kaç oyun hariç.

2

25 TL'ye hesap satıyorlar ben artık öyle yapıyorum çok pahalı oyunlar Online oyunlari kendime alıyorum bir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı