Miles Morales bitirmiştim. Remastered olanı almayı düşündüm. Steam'da 19.97 dolar bakiye var, üstüne 5 dolar ekleyip almayı düşünüyorum. Hikayesi 100 saati geçiyor mu, gezerek dolaşarak tüm yan görevlerle birlikte oynasam? Sizce alınır mı? Miles Morales'ten grafik olarak farkı var mı?
Güzel oyundu yanılmıyorsam Epic Games'ten 500 lira civarına almıştım, hikayesi güzeldi sadece ana hikaye 55 saat civarı sürmüş, yanılmıyorsam yanında DLC paketleride vardı, ağır oynasan 100 saat yaparsın gibi. Gamepad ile çok zevkli oluyor oynayacaksan gamepad ile oynamanı tavsiye ederim, yılbaşı indirimlerinde Epic'den alabilirsin.
Güzel oyundu yanılmıyorsam Epic Games'ten 500 lira civarına almıştım, hikayesi güzeldi sadece ana hikaye 55 saat civarı sürmüş, yanılmıyorsam yanında DLC paketleride vardı, ağır oynasan 100 saat yaparsın gibi. Gamepad ile çok zevkli oluyor oynayacaksan gamepad ile oynamanı tavsiye ederim, yılbaşı indirimlerinde Epic'den alabilirsin.
Anladım hocam, öyle diyorsan bence oynamadıysan Uncharted God of War oynamaya öncelik göster. Onlar da indirimde. Ek olarak 1000TL çok pahalı değil, bence değer o oyuna. Ama Max 50 saat oynarsın diye düşünüyorum.
DLC dediğim şey ek paket miydi bilmiyorum, oyunda kedi kadın bir düşman vardı onunla ilgili bir hikaye vardı bir iki parça bir şey daha vardı ancak oynayalı 1 yılı geçtiğinden unutmuşum. Zaten en kötü şehirde ağ atıp fight atmak bile sarar.