Spider-Man Remastered bilgisayarı hata verdiriyor

insanyiyici44

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A16 ryzen 7 7735hs rx7700s 64 gb ram 2tb ssd
Büyük bir heyecan ile Spider-Man Remastered aldım. Fakat ilk boss fight a geldiğinde bilgisayarın ekranı o anki halinde takılı kalıyor. Fakat oyundaki sesler gelmeye devam ediyor. Alt Tab veya alt F4 yapmama rağmen oyun yanıt vermiyor. Tek yapabildiğim çözüm ise bilgisayarın tuşundan kapatmak oluyor. Acaba çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük bir heyecan ile Spider-Man Remastered aldım. Fakat ilk boss fight a geldiğinde bilgisayarın ekranı o anki halinde takılı kalıyor. Fakat oyundaki sesler gelmeye devam ediyor. Alt Tab veya alt F4 yapmama rağmen oyun yanıt vermiyor. Tek yapabildiğim çözüm ise bilgisayarın tuşundan kapatmak oluyor. Acaba çözümü nedir?
Sistemin nedir?

Soldaki tuşa basılı tutacaksınız Xbox iseniz X DS iseniz kare bende dondu sanmıştım meğerse basılı tutmak gerekmiş.

i5-11400H 2.70ghz 16gb ram gtx1650

Soldaki tuşa basılı tutacaksınız Xbox iseniz X DS iseniz kare bende dondu sanmıştım meğerse basılı tutmak gerekmiş.
nasıl yani tam anlayamadım hocam. benim sorunum bilgisayar tamamen hata veriyor. bilgisayarın açma/kapama tuşundan kapatıp açtığımda açılırken bilgisayar mavi ekran veriyor sonradan açılıyor.

i5-11400H 2.70GHz 16 GB RAM GTX1650.

Nasıl yani tam anlayamadım hocam. Benim sorunum bilgisayar tamamen hata veriyor. Bilgisayarın açma/kapama tuşundan kapatıp açtığımda açılırken bilgisayar mavi ekran veriyor sonradan açılıyor.

Bilmiyorum hocam bende ilk savaşta dondu sanmıştım hiçbir şey yapamıyordum vurma tuşuna basılı tutunca oyuna devam etmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı