FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #1 Merhaba. Spider-Man Remastered oynarken oyun görseldeki ekranda kaldı ben yazıda isteneni yapsam da oyun geri gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri nware 13.02.2023 14_30_30.png 1,8 MB · Görüntüleme: 187
Merhaba. Spider-Man Remastered oynarken oyun görseldeki ekranda kaldı ben yazıda isteneni yapsam da oyun geri gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim?
Çözüm FortmanForever 13 Şubat 2023 Emin Faruk dedi: Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden başlatıyor. Sorunu çözdüm. Ayarlardan girip istediği tuşu değiştirdim.
Emin Faruk dedi: Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden başlatıyor. Sorunu çözdüm. Ayarlardan girip istediği tuşu değiştirdim.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Oyun tamamen kilitlendi mi? ESC'ye basıp menüye falan girebiliyor musunuz? Oyunu yeniden başlattığınızda aynı mı? Artı 0 Eksi
Oyun tamamen kilitlendi mi? ESC'ye basıp menüye falan girebiliyor musunuz? Oyunu yeniden başlattığınızda aynı mı?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.938 Çözümler 23 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #3 Gir çık yapınca düzelmiyorsa bir önceki savede başlayın hocam. Artı 0 Eksi
KS KS FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #4 Emin Faruk dedi: Oyun tamamen kilitlendi mi? ESC'ye basıp menüye falan girebiliyor musunuz? Oyunu yeniden başlattığınızda aynı mı? Genişletmek için tıkla... Menüye giremiyorum ama NPC'lerin konuşma sesi, siren sesi geliyor ve NPC'ler hareket ediyor. Artı 0 Eksi
Emin Faruk dedi: Oyun tamamen kilitlendi mi? ESC'ye basıp menüye falan girebiliyor musunuz? Oyunu yeniden başlattığınızda aynı mı? Genişletmek için tıkla... Menüye giremiyorum ama NPC'lerin konuşma sesi, siren sesi geliyor ve NPC'ler hareket ediyor.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 Bendede oluyordu oyun orijinal olmasına rağmen. RAM 8 GB mı ? Artı 0 Eksi
KS KS FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #6 Bloodlinee dedi: Bende de oluyordu oyun orijinal olmasına rağmen. RAM 8 GB mı? Genişletmek için tıkla... Nware üzerinden oynuyorum. RAM'i bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bloodlinee dedi: Bende de oluyordu oyun orijinal olmasına rağmen. RAM 8 GB mı? Genişletmek için tıkla... Nware üzerinden oynuyorum. RAM'i bilmiyorum.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #7 FortmanForever dedi: Nware üzerinden oynuyorum. RAM'i bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor. Artı 0 Eksi
FortmanForever dedi: Nware üzerinden oynuyorum. RAM'i bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor.
KS KS FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 810 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Şubat 2023 #8 Emin Faruk dedi: Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden başlatıyor. Sorunu çözdüm. Ayarlardan girip istediği tuşu değiştirdim. Son düzenleme: 14 Şubat 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Emin Faruk dedi: Kapatıp açınca düzelmiyor mu? Aynı yerden mi başlatıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı yerden başlatıyor. Sorunu çözdüm. Ayarlardan girip istediği tuşu değiştirdim.