Spider-Man Remastered gamepad ile nasıl oynanır?

Daha fazla  
Merhaba, PC'den Spider-Man Remastered'ı gamepad ile nasıl oynayabilirim? Sadece Spider-Man değil diğer konsol oyunlarını nasıl kol ile oynayabilirim? FIFA'dan başka oyun oynayamıyorum gamepad ile çok cahilim :D
Neyse çok boş yaptım arkadaşlar, Spider-Man Remastered'ın konsol tuş atamaları nedir?

Merhaba, PC'den Spider-Man Remastered'ı gamepad ile nasıl oynayabilirim? Sadece Spider-Man değil diğer konsol oyunlarını nasıl kol ile oynayabilirim? FIFA'dan başka oyun oynayamıyorum gamepad ile çok cahilim :D
Neyse çok boş yaptım arkadaşlar, Spider-Man Remastered'ın konsol tuş atamaları nedir?

Hocam genelde birçok oyunda kolu zaten otomatik tanır. Siz hangi kolu kullanıyorsunuz? Ben Xbox 9.Nesil kullanıyorum eğer oyunda full gamepad desteği varsa otomatik tanıyor şu ana kadar hiçbir oyunda ayar yapmadım.

Bu arada Spider-Man için kısmi kumanda desteği yazmış o yüzden mi sorun yaşıyorsunuz acaba.

Ekran Alıntısı.JPG

Oyun Steam'de ise Steam geniş ekranı açıp gamepad ile oyunu açın.

Hangi gamepad'i kullandığınıza göre değişir. Yeni orjinal bir gamepad kullanıyorsanız, bilgisayara bağladığınıda oyunlarda otomatik olarak oyun algılayıp tuş takımını gamepade göre değiştiriyor. Eğer eski ya da orjinal olmayan bir kol kullanıyorsanız tuş takımını kendiniz ayarlamanız gerekebilir. Üçüncü parti yazılımlar kurmak zorunda kalabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı