N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Kasım 2023 #21 170981 dedi: Vallaha repack sitelerinden günde binlerce kişi indirme yapıyor. Bilgisayar özellikleriniz yüksek değilse sıkıntı yaşamış olabilirsiniz ama bugüne kadar kullandığım hiçbir repack'te sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX 2060 ve Ryzen 5 4650G kullanıyorum. Çok sıkıntı yaşadım repackten.
170981 dedi: Vallaha repack sitelerinden günde binlerce kişi indirme yapıyor. Bilgisayar özellikleriniz yüksek değilse sıkıntı yaşamış olabilirsiniz ama bugüne kadar kullandığım hiçbir repack'te sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam RTX 2060 ve Ryzen 5 4650G kullanıyorum. Çok sıkıntı yaşadım repackten.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Kasım 2023 #22 Fatih Mankan dedi: Menzil kırdı diye biliyorum. Fullprogramlarindir.net kırdı. Genişletmek için tıkla... Aynen, kesin o kırmıştır. Üstün reverse engineering yetenekleri sayesinde...
Fatih Mankan dedi: Menzil kırdı diye biliyorum. Fullprogramlarindir.net kırdı. Genişletmek için tıkla... Aynen, kesin o kırmıştır. Üstün reverse engineering yetenekleri sayesinde...
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Kasım 2023 #23 Spyhis dedi: Neden hoş karşılanmasın? Forumda belki de çoğu insan korsan kullanıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumda korsana destek verilmez. Ama oyun 800 lira üstü ise farklı tabi.
Spyhis dedi: Neden hoş karşılanmasın? Forumda belki de çoğu insan korsan kullanıyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu forumda korsana destek verilmez. Ama oyun 800 lira üstü ise farklı tabi.