Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba yamayı izinsiz alıp burada paylaşmanız hiç etik değil paylaşmışsınız en azından etik olarak kaynak belirtebilirdiniz zeytin yağı gibi üste çıkmak yerine değil mi oraya kaynağın neresi olduğunu yazmak zor değil ayrıca yamayı kuramayan arkadaşlar doğru adres volkytyson.
Ve sizden ricam en kısa sürede yamanın sahibini eklemeniz emek hırsızlığına karşıysak her şeye karşı olmamız gerekir.

Yama çalışmadı. Üye olup oradan indirdim yine çalışmadı İngilizce oynuyorum.

Kurulumu doğru yapsaydın yama çalışırdı ben Türkçe oynuyorum sağ olsun sizin gibi üye olmayıp oradan buradan yama indirip sonrasında lavbali lavbali yamanın sahibine laf yetiştirmiyorum.

Hocam ben oyunu korsan indirdim. Korsanın eski sürümünde çalışıyordu zaten bir de kendisinin sitesinden de denediğimi de ekledim mesaja düzgün oku sende.

Ama bana gelip başka yerden indirip lavbali lavbali demişsiniz ama sizde mesajı okumadan lavbali lavbali konuşmayı biliyorsunuz.

Ki Yamaha herhangi bir laf etmedim. @VolkTyson emekleriniz için tekrardan teşekkürler. Eski sürümde gerçekten güzel oynamıştım.

Kusura bakma gerginliğim sana değil konuyu açan arkadaşa ayrıca mesajın da bence gayet açık değil mi ?

Yani üye olmakla uğraşamam deyip üye olmadın öncesinde bence bu gayet açık ve net üyelik işlemi 5 dakikanı almamıştır

Eki Görüntüle 1809940

El çeviriymiş kanka bayağı. Custom'u daha gelenek olarak çeviren biri görmedim ben.

Ne konuştuğunu bilmeden konuşmak bilgisizlikten başka bir şey değildir iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Hocam merhaba öncelikle. O mesajdan sonra çalışmadı ve gidip üye olup indirdim fakat oyunun sürümünden olabilir yama çalışmadı ki bunu ikinci mesajımda dile getirdim.

Yama çalışmadı. Üye olup oradan indirdim yine çalışmadı İngilizce oynuyorum.
İkinci mesaj dediğim budur. "Üye olup oradan indirdim" cümlesi de Yaman'ın asıl sahibinin attığı site eski mesajı gösterip konuşmayalım lütfen benim de mesajım gayet açık

Sonra da ne konuştuğunu bilmeden konuşmak falan demişsin önce hangi mesajdan bahsettiğimi anlamalıydın iyi sosyaller size.

Dünyanın en kötü çevirisi. Yemek olan Chinese'i Çinli diye çevirmişler: İş partneri anlamında olan partner'ı da eşim diye çevirmişler.

Bende kurdum kurmaz olaydım. Herhalde sürümü uymuyor siyah ekran oldu. Oyunu sildim.

Kolay gelsin, yamayı yapmadan önce oyun çalışıyordu şimdi çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Yani "oyna" kısmı geliyor ve basınca tam ekrana atıyor orada siyah ekran oluyor

Ayrıca görsele "Yamacım" yazması da cabası.

Bu hangi dosyanın taraması, öncelikle yama sahibinin sitesinden indirdim ancak ikisi de birebir aynı virüslü dosya.
Marvels_SpiderMan_Remastered_v1_1212_TR_YAMA.exe taraması: VirusTotal
False-positive olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…