A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Aralık 2023 #1 Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2023
Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum
Shadow4EAD Decapat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 387 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Aralık 2023 #2 Akif dedi: Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum Genişletmek için tıkla... Oyun indir vip de var geçen hafta yükledim çalışıyordu.
Akif dedi: Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum Genişletmek için tıkla... Oyun indir vip de var geçen hafta yükledim çalışıyordu.
C confused12 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Akif dedi: Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum Genişletmek için tıkla... O dediğin yamayı ben indirdim bir türlü kaldıramıyorum oyuna yapıştı kaldı. Oyna'ya basma diyorlardı basmadım dosyalardan sildim ancak hala yok aynı. Yeniden yüklemeye de üşeniyorum çare var mıdır?
Akif dedi: Aşağıdaki konuda bulunan hatalı, yanıltıcı yama dışında öneriniz var mı? Hatalı öneri: Spider-Man Remastered | Türkçe Yama + Kurulum Genişletmek için tıkla... O dediğin yamayı ben indirdim bir türlü kaldıramıyorum oyuna yapıştı kaldı. Oyna'ya basma diyorlardı basmadım dosyalardan sildim ancak hala yok aynı. Yeniden yüklemeye de üşeniyorum çare var mıdır?