Spider-Man Remastered vs Last of Us part 1

BENYAGO

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İkisini de aynı anda almaya şu an gücüm yetmiyor. PC yeterince iyi ikisini de kaldıracaktır yüksek ayarlarda, oyun kolum yok. Hangisini almalıyım sizce?

Hoş karşılamayanlar olacaktır fakat ikisini de ücretsiz oynayabilirsiniz. Para vermeden de olur yani. Ben ikisini de oynadım. Para ile alacağım derseniz TLOU benim daha çok hoşuma gitti.

Oynanış süresinden dolayı Spider-Man seçerdim. TLOU 9-10 saatte bitiyor, hem de 11-12 yıllık oyuna o kadar para verilmez.

Hoş karşılamayanlar olacaktır fakat ikisini de ücretsiz oynayabilirsiniz. Para vermeden de olur yani. Ben ikisini de oynadım. Para ile alacağım derseniz TLOU benim daha çok hoşuma gitti.
Sonra niye dünyanın virüsünü yedim, bu arada TLOU bence.

Her iki oyunda parasını hak etmiyor bence ama seçim yapacak olsam Last of Us seçerdim. Oynanış süresi kısa diye almamak mantıksız olur. En azından güzel bir 9-10 saat geçirirsin.

Kendinle karıştırma herkesi. Sen virüs yemeye ya da yeme korkusuyla servet harcamaya devam et. Ben de sistemimi oyunlara vereceğim para ile upgrade etmeye devam edeyim.
OoO sigmasın sen ha, geliştiricilerin verdiği emeği hiçe sayıyorsun, kul hakkına girmeye devam et sen, inancım gereği ben para ödemek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…