Foxy1849 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar ben Spider-Man Remastered yama istiyorum yama önerisi olanlar var mı oyunun sürümü v3.618.0.0 yama atarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ben Spider-Man Remastered yama istiyorum yama önerisi olanlar var mı oyunun sürümü v3.618.0.0 yama atarsanız çok sevinirim.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 49 Yer Adana 11 Ağustos 2025 #2 Makine çevirisi olduğundan dolayı çevirinin kaliteli olmadığını söyleyenler var ancak bulabildiğim tek ücretsiz ve güvenilir bir yamaydı. Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Marvel's Spider-Man Remastered için Türkçe yamayı indirin ve kurarak oyunu kendi dilinizde oynamanın keyfini çıkarın. Kurulum rehberi ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz. forum.donanimhaber.com
Makine çevirisi olduğundan dolayı çevirinin kaliteli olmadığını söyleyenler var ancak bulabildiğim tek ücretsiz ve güvenilir bir yamaydı. Marvel’s Spider-Man Remastered Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Marvel's Spider-Man Remastered için Türkçe yamayı indirin ve kurarak oyunu kendi dilinizde oynamanın keyfini çıkarın. Kurulum rehberi ve daha fazlasını burada bulabilirsiniz. forum.donanimhaber.com
Foxy1849 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 Kanka bana kaliteli güncel yama lazım paralıysa alacağım nereden alabilirim güncel güvenilir kaliteli.
Kanka bana kaliteli güncel yama lazım paralıysa alacağım nereden alabilirim güncel güvenilir kaliteli.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 49 Yer Adana 12 Ağustos 2025 #4 Foxy1849 dedi: Kanka bana kaliteli güncel yama lazım paralıysa alacağım nereden alabilirim güncel güvenilir kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri'ye bakabilirsiniz.
Foxy1849 dedi: Kanka bana kaliteli güncel yama lazım paralıysa alacağım nereden alabilirim güncel güvenilir kaliteli. Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri'ye bakabilirsiniz.
Foxy1849 Femtopat Katılım 9 Temmuz 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Kanka virüs var, bilgisayar kabul etmiyor.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.200 Çözümler 49 Yer Adana 12 Ağustos 2025 #6 Foxy1849 dedi: Kanka virüs var, bilgisayar kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Virüslü bir uygulama değil. Açıklama da mevcut, kendilerinin cevapladığı bir sorun. Şahsen ben kullandım, hiçbir sıkıntı olmadı. Anonymous Çeviri'nin Discord sunucusundan ekran görüntüsünü koydum buraya. @Anonymous Çeviri
Foxy1849 dedi: Kanka virüs var, bilgisayar kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Virüslü bir uygulama değil. Açıklama da mevcut, kendilerinin cevapladığı bir sorun. Şahsen ben kullandım, hiçbir sıkıntı olmadı. Anonymous Çeviri'nin Discord sunucusundan ekran görüntüsünü koydum buraya. @Anonymous Çeviri