(Spider-Man remastred Spider-Man Miles Morales vs. Assassin Creed Valhalla vs Elden Ring

lalik

Kilopat
Bu üç oyun mu yoksa Elden Ring tek başına alır mı? Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tamamen sizin oyun zevkinizle alakalı hocam, şahsen ben Spider-Man'ı çok sevmeme rağmen Elden Ring'i tercih ederim. İki Spider-Man oyunu toplamda Elden Ring'in oynanış saatini vermiyor ve çok farklı bir oynanış tarzı var. Valhalla belki daha uzun bir deneyim sağlar ancak bu deneyimin ne kadarında zevk alırsınız onu bilemem.

Ben açıkçası üç oyunu alırdım. Elden Ring'i ben asla sevmiyorum ve sevmicem. Evet denedim fakat etrafta boş boş dolanıp birkaç şey kesip veya ölmek falan hiç zevkli gelmiyor açıkçası bana. Sinir krizi geçirten bir oyun zaten ve bilemiyorum rekabetçi oyunda sinir geçirenlere laf atıyor bide bu tayfa o da garip.
Üç oyun daha iyi olur hem hikayeleri var ve güzel chill oyunlar.

Elden Ring hepsinden çok daha kaliteli bir oyun hem soulslike türünde açık dünyanın dibine vurması ve özgürlükçü oynanışı piyasada eşi benzeri olmayan bir deneyim sunuyor. GOTY olması, basın/kullanıcı inceleme notları da bu oyunlardan daha iyi olduğunu gösteriyor. Benim için bir süreliğine dünyanın en iyi oyunuydu desem yalan olmaz. Ama sonra bu adam tekrar karşıma çıktı ve eski fikrime geri döndüm.

Şaka bir yana Elden Ring şu evrende deneyimleyebileceğin en iyi kurgulardan biri. Peak fiction

Bu üç oyun mu yoksa Elden Ring tek başına alır mı? Nedenleriyle anlatırsanız sevinirim.

Bu listede benim sıralamam elden ring> Spider-Man Remastered, diğer ikisini oyundan saymıyorum. Spider-Man oynayan kişinin tekrar Miles Morales oynamasına gerek yok çünkü oyun aynısı neredeyse AC Valhalla en sevmedigim AC oyunu olmayı başardı çünkü adamakıllı bir hikaye akışı yok AC serisiyle hiçbir alakası yok zaten oyunun. Spider-Man oyununun eksisi de oynanış kısa biraz. Elden Ring tek başına alır benim için ama size bunu söyleyebilmek için souls oyunlarını seviyor olmanız lazım. Önceden Dark Souls serisini veya bloodborne oynadıysanız bayılacaksınız. Zaten grafik anlamında oynanış anlamında hatta hikaye anlamında 10a katlar Elden Ring bu oyunlari.Elden ring hikayeyi diğer oyunlar gibi sunmuyor. Itemlerden diyaloglardan falan anlarsın hikayeyi ve evreni çok geniş mükemmel bir evren. Kesinlikle elden ring alırdım.

Daha önce Dark Souls 1 oynamayı denemiştim ama zorluğundan bıraktım. Şu an da Elden Ring yazma sebebim keşif ve karakter kasma kısmının olması. Ben şahsen karakteri son seviye yapıp güç fantezisine girmeyi severim. Bir yandanda bu üç oyunda Spider-Man'ler için uçup kaçmayı severim şahsen AC için pek bir şey diyemem arkadaş tavsiyesi o da. Sonuş itibari ile Elden Ring daha mantıklı geliyor ama bir yandan da aynı paraya bu tarda 3 oyun alabiliyor olmak da ayrı bir cazibe.(bu arada RDR2 cyerpunk FIFA gibi oyunlar bulunduğu için başka oyun bulamadım)

Souls serisine en zor oyunlarından biriyle girmişsin dostum becerememen normal. Spiderman alırsın oyun çok güzel ama seni doyurmayacak oyun. Ac valhalla dediğim gibi ben onu oyundan bile saymıyorum. Elden Ring dark souls 1den biraz daha zorlayabilir ama bırakmazsan oyun seni içine çektikçe çekecek. Souls serisine ilk başladığımda eve gitsem de dark souls oynasam diyordum o kadar bağımlılık yapıyordu ki elden ring souls serisindeki en iyi oyun. Eğer kendine güveniyorsan( zorluğa katlanabilirim diyorsan) kesinlikle elden ring. Ama şu 3 oyuna vereceğin 700 tl paranı çöpe atmak olur bence.

Anladım teşekkür ederim.

Elden Ring her kesime hitap etmese de bir baş yapıt olduğu aşikar gerek sanat tasarımı gerek savaş mekanikleri ve çeşitlilik ile tekrar oynanılabilirlik açısından da Spider-Man'den üstün bir oyun benim tercihim bu yönde.

Elden Ring oynadıktan sonra Dark Souls 1 2 3 çok tekdüze eski ve hantal gelicektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…