Razer Hyundai Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 1.418 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ekim 2020 #1 Oyunu G2A'de key olarak satıldığını gördüm ama pahalı olduğu için başka yerden bakmaya çalışıyorum, başka yerden orjinalini bulabilir miyim?
Oyunu G2A'de key olarak satıldığını gördüm ama pahalı olduğu için başka yerden bakmaya çalışıyorum, başka yerden orjinalini bulabilir miyim?
Çözüm Onur Altuğ Sever 3 Ekim 2020 Ne yazık ki yok. Çizgi roman ve film oyunlarının böyle bir sıkıntısı var. Lisans süreleri bitince dijital satışı bitiyor.
Ne yazık ki yok. Çizgi roman ve film oyunlarının böyle bir sıkıntısı var. Lisans süreleri bitince dijital satışı bitiyor.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 3 Ekim 2020 #2 Ne yazık ki yok. Çizgi roman ve film oyunlarının böyle bir sıkıntısı var. Lisans süreleri bitince dijital satışı bitiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Ne yazık ki yok. Çizgi roman ve film oyunlarının böyle bir sıkıntısı var. Lisans süreleri bitince dijital satışı bitiyor.
Goktan Arslan Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 313 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #3 Orijinal olarak yok oyun Steamden kaldırılmış Artı 0 Eksi
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 28 Ocak 2023 #4 Goktan Arslan dedi: Orijinal olarak yok oyun Steamden kaldırılmış Genişletmek için tıkla... İndirmek için güvenilir yer önerir misiniz? Artı 0 Eksi
Goktan Arslan dedi: Orijinal olarak yok oyun Steamden kaldırılmış Genişletmek için tıkla... İndirmek için güvenilir yer önerir misiniz?