Spider-Man Türkçe yaması kaldırılamıyor

normalbiradam456

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060 Laptop
CPU: Ryzen 5 7535HS
RAM: 16 GB
Disk: 512 GB SSD
Spider-Man modlamak istedim fakat modları kurunca oyuna geçen sene indirdiğim uyumsuz yama geri dönüyor ve oyun açılmıyor. Çözümü var mıdır?

Spider-Man modlamak istedim fakat modları kurunca oyuna geçen sene indirdiğim uyumsuz yama geri dönüyor ve oyun açılmıyor. Çözümü var mıdır?

Dosya konumuna gidip unistall ı nı başlatabilirsiniz unistall yoksa indirdiğiniz Türkçe yama klasörünü silerseniz silinir yüksek ihtimal sonra İngilizce kurarsınız ya da başka Türkçe yama.

dosyalari dogrulamayi denedin mi?
Hayır ama o zaman kurmak istediğim modlar gidiyor.

Yamanın unistall'ı yok mu?
Bakacağım.

Dosya konumuna gidip unistall ı nı başlatabilirsiniz unistall yoksa indirdiğiniz Türkçe yama klasörünü silerseniz silinir yüksek ihtimal sonra İngilizce kurarsınız ya da başka Türkçe yama.
Yok.

Klasörüde yok.

Gameolog.SMTR diye dosyalar buldum silmeyi deneyeceğim.

Steam'den dosyaları doğrula yüksek ihtimalle olur başka çözümü vardır ama kısa yolu bu kurmak istediğin modları bilemem hocam zaten oyuna daha yeni güncelleme geldi herhangi modu kabul ediyor mu bilmiyorum.

Steam'den dosyaları doğrula yüksek ihtimalle olur başka çözümü vardır ama kısa yolu bu kurmak istediğin modları bilemem hocam zaten oyuna daha yeni güncelleme geldi herhangi modu kabul ediyor mu bilmiyorum.
Tüm Mod Toollar bozulmuş bu lanet güncellemelerle. Toc dosyasını resetlemeyi deneyeceğim hiç bir şekilde mod kuramıyorum. Alt tarafı Walter White olacaktım :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı