Girişi çok sıkarmı çünkü hayatımda hep Zelda oynamaya çalıştım ama en başı hep sıktı mesela benim sevdiğim oyunlar Cyberpunk GTA 5 yakuza kiwami 2 Full hikaye oyunları da severim ama açık dünya yeri ayrı be.
Sıkmaktan ziyade kokutacaktır hocam sizi. Çünkü çok şey olacak ve sizde ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Hatta ben bu oyunu oynayamıyorum deyip iade etmeyi bile düşünebilirsiniz.
Hocam bir başlayın sizi de görürüz. God of War'a gelince de o konu hakkında bir şey bilmiyorum pek ama oyun başka bir diskiniz var ise oraya kurabilirsiniz.
Hocam bir başlayın sizi de görürüz. God of War'a gelince de o konu hakkında bir şey bilmiyorum pek ama oyun başka bir diskiniz var ise oraya kurabilirsiniz.
Yani hocam ben sizin hangisini daha çok seveceğinizi nereden bilebilirim ki? Ben kendi hoşuma gideni söyledim ve neden hoşuma gittiğini söyledim. Gerisi size kalmış.
Yani hocam ben sizin hangisini daha çok seveceğinizi nereden bilebilirim ki? Ben kendi hoşuma gideni söyledim ve neden hoşuma gittiğini söyledim. Gerisi size kalmış.