Spider-Man vs God of War

runawayjd

Megapat
Spider-Man: Remastered ve Miles Morales yerine God of War 2018 ve Ragnarok almak daha mı mantıklı olur? Başarım fullemek ve uzun saatler götürmesi için 2 seri de güzel ama çok kararsızım. Daha önce hiç God of War serisi oynamadım.

4 oyunu da oynadım GoW daha iyi ama Spider-Man merakın varsa daha çok sarar. İçlerinde en çok oynadığım oyun Spider-Man Remastered oldu.

Son düzenleme:
4 gündür bakıyorum herkes tereddüt etmeden GoW diyor. Daha uzun saatler götürceğinden hemfikirsinizdir umarım.

Şu an çok ufak bütçe açığım var 50-60 civarı, onu üstüne ekleyip Spider-Man: Remastered, Miles Morales ve GoW 2018 alabilirim ama öyle olursa Ragnarok olmayacak.

Tavsiyem Spider-Man Remastered ve GoW 1'i alman 2 oyunuda denersin Miles Morales parasını hak etmiyor Ragnarok çok iyi ama 40 dolar 2 oyun almak daha iyi bir seçenek ve hikayeyi anlamak adına daha iyi olur paran olunca GoW Ragnarok ve Spider-Man 2 alırsın.

Spider-Man: Remastered, Miles Morales ve GoW 2018 alabilirim. Ama bu şekilde Ragnarok olmayacak ve bayağı övüyolar.

Miles Morales 5 saat hikayeye sahip, DLC gibi. Alacaksan onu alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…