Spider-Man Web Of Shadows DVD'de Döngüsel Artıklık Denetimi Hatası

Toprak Berke

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Bende Spider-Man Web Of Shadows adlı oyunun orijinal bir DVD'si var. DVD'yi ne zaman kurmaya kalksam bu hatayı alıyorum. Başka bir bilgisayara kurarken yine bu hatayı alıyordum sonra bir program yardımıyla dosyaları kurtarmış ve açabilmiştim. Sizce ne yapmalıyım DVD'yi kurtarmak için ? Şimdiden teşekkürler.

Not: Bu programı şimdiki bilgisayarda denediğimde çalışmadı.

DVD, bozulmuş ya da okunmuyor.
ISOBuster ile kurtarmayı dene.
Dediğim gibi DVD'yi başka bilgisayarda çalıştırdığımda oluyor yani DVD bozuk değil. ISOBuster ile nasıl kurtaracağımı bilmiyorum programı açtığımda 3 tane seçenek çıkıyor DVD ile ilgili ISO vs. Yardım edebilir misiniz?

Calisiyor dedigin PC'ye tak. PowerISO indir, programi ac ve ISO Maker bolumunden DVD'nin oldugu surucuyu sec. Cikis dosya ismini yaz ve cikti formatini da ISO olarak ayarla.

Her sey sorunsuz giderse DVD'in ISO formatinda sende olur saklayabilirsin.

Başka bilgisayarda da aynı hatayı aldığınızı söylemişsiniz. ISO dosyası oluşturun. Daha sonra ISO ile yükleyebilirsiniz.
ISO Dosyasını nasıl oluşturacağım yardım eder misiniz? bu arada DVD'nin orjinal olması sorun olaz değil mi ISO için

Calisiyor dedigin PC'ye tak. PowerISO indir, programi ac ve ISO Maker bolumunden DVD'nin oldugu surucuyu sec. Cikis dosya ismini yaz ve cikti formatini da ISO olarak ayarla.

Her sey sorunsuz giderse DVD'in ISO formatinda sende olur saklayabilirsin.
Deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…