Spider-Man Web of Shadows kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

tilbey

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Spider-Man Web of Shadows adlı oyunu ne yazık ki hiçbir yerde dijital olarak satılmaması nedeniyle korsan & crack indirmiştim. Oyunda çok garip bir şekilde kasma ve yavaşlama gibi teknik bir sorun mevcut. Her şeyi yaptım 1.1 Patch kurdum ondan sonra Launcher kısmından tüm grafik ayarlarını kapattım. (Gölgeler efektler vs) çözünürlüğü 800x300'e çektim, grafik sürücümü (NVIDIA 750 Ti) güncelledim. Hatta YouTube'dan gördüğüm kadarıyla oyunu açtıktan sonra görev yöneticisini açıp oradan ayrıntılara tıklayıp oyunu bulup sağ tıklayıp önceliği gerçek zamanlı ve yüksek olarak değiştirdim, olmadı. Oyunu uyumluluk modunda açıp öyle denedim, yine fayda etmedi. Sizden ricam (eğer bu garip sorunun çözümünü bilenler varsa) aşağıda YouTube'dan paylaştığım 4 dakikalık videoyu sonuna kadar izleyip bana buradan cevap verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
NVIDIA GTX 750 Ti ekran kartı
Intel Pentium(R) G3258 çift çekirdekli işlemci
Acer SA230 model 1920 X 1080 piksel monitör.
Bahsettiğim sorunun 4 dakikalık videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı