Exelust Decapat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 114 14 Eylül 2020 #1 Spider man web of shadows indirdim. Oyun açılıyor, siyah ekran veriyor ve 2 saniye sonra oyundan atıyor. Başka yerden yüklüyorum bu soruna karşı ne yapmam lazım?
Spider man web of shadows indirdim. Oyun açılıyor, siyah ekran veriyor ve 2 saniye sonra oyundan atıyor. Başka yerden yüklüyorum bu soruna karşı ne yapmam lazım?
GoktuKaya Hectopat Katılım 11 Mayıs 2019 Mesajlar 473 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #2 Oyununuz orjinal mi ? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Exelust Decapat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 114 14 Eylül 2020 #3 GoktuKaya dedi: Oyununuz orjinal mi ? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal derken Steam gibi mi? Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Oyununuz orjinal mi ? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal derken Steam gibi mi?
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 14 Eylül 2020 #4 GoktuKaya dedi: Oyununuz orjinal mi ? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun orjinali satışta yok. Mecburen korsan indirmek gerekiyor. Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Oyununuz orjinal mi ? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun orjinali satışta yok. Mecburen korsan indirmek gerekiyor.
KS KS Exelust Decapat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 114 14 Eylül 2020 #5 GoktuKaya dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Torrent değil. Steam'den de indirmedim. Media fire üzerinden rar dosyası kurdum ve içindeki CMD setupı kurdum. Artı 0 Eksi
GoktuKaya dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan oyunlara destek verilmiyor. Genişletmek için tıkla... Torrent değil. Steam'den de indirmedim. Media fire üzerinden rar dosyası kurdum ve içindeki CMD setupı kurdum.