Spider-Man: Web of Shadows Türkçe yama var mı?

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Spider-Man: Web of Shadows yükledim, oyunun Türkçe yaması var mı?

Burası google değil ama buyrun oyun ile alakam olmamasına rağmen araştırma zahmetine girip buldum:

Artı -4 Eksi

Konudaki link bozuk.

Belli ki arkadaş Google'da araştırıp bulamamış ve bulan var mı diye sormuş, neden sizin gibilerin bu kadar fazla tepki verdiğini bir türlü çözemiyorum açıkçası.

Özür dileyerek konuda yamanın Türkçe içermediğini söyleyebilirim. Sanırım hocamın dediği gibi yama bulunmuyor.

Belli ki arkadaş Google'da araştırıp bulamamış ve bulan var mı diye sormuş, neden sizin gibilerin bu kadar fazla tepki verdiğini bir türlü çözemiyorum açıkçası.
Haklısınız. Daha relax olmam lazım.

Artı -1 Eksi
Özür dileyerek konuda yamanın Türkçe içermediğini söyleyebilirim. Sanırım hocamın dediği gibi yama bulunmuyor.

Haklısınız. Daha relax olmam lazım.

Bu oyunun Türkçe yaması yok attığın link update gibi bir şey laf olsun diye konulara yorum yapmayın.

Ay siz zahmete girmeseydiniz keşke, teşekkür ederiz bulduğunuz için. Attığınız link bozuk, bir kontrol etme zahmetine girememişsiniz.

Ay siz zahmete girmeseydiniz keşke, teşekkür ederiz bulduğunuz için. Attığınız link bozuk, bir kontrol etme zahmetine girememişsiniz.

Dostum üstte yazdım zaten oyunun Türkçe yaması yok. Atılan link o dönem çıkan bir güncelleme dosyası sadece.

1.1 yaması farklı bir şey oyunu iyileştiren bir patch aslında. Launcherda birkaç ayar daha gözüküyor bir de. Türkçe yama yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…