Spigen 45W USB-C hızlı şarj aleti iPhone 15 Plus'ı ısındırdı

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar indirimde diye başka bazı ürünleri vs. şarj ederim diye Spigen 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti +Kablo (404 ₺) satıjn aldım; ama iPhone 15 Plus'u 15 dakikada felaket ısındırdı. Samsung M31'e taktım onda ise ısınma olmadı.
Batarya uygulamasında tam net test edemesem de bir şeyler yüksek diyordu; iPhone 15 pplus için hızlı şarj gücü (maksimum) 20 W imiş sanırım 20'den yüksek gösteriyordu +1-2 gibi; yalnız şarj adaptörü malzeme kalitesi kaliteli görünüyor onda ısınma vs. yoktu Type-C kısmına girişi de yumuşaktı sert ve aşındırıcı değildi.
iPhone kendi şarj cihazında 20W'lik hızlı şarj cihazına takıp beklediğimde hiç ısınma yoktu.
Bu şarj aletini başka cihazları şarjda kullanabilir miyim yoksa direk iade mi edeyim kendisi kaliteli görünüyor ama 45 W' altı 35W, 25W, 20W desteği var mıdır yok mudur anlamadım açıkçası?

Aynı adaptör bende de var. Xiaomi mi 10T pro ile kullanıyorum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım.

Zaten bir telefonu şarj ederken telefon desteklediği kadar güç çeker üstünü çekmez.

Orijinal şarj aletini taktığında telefonun şarjı % kaçtı? %80'e kadar hızlı şarj edip sonrasında yavaşlatıyor şarjı %80 üstünde şarja taktıysan ısınmaması normal.

Bende 15 pro max var o da şarjda ısınıyor, normal bir durum. İnceleme videolarında da 15 serisinin ısındığından şikayetçi olanlar var.

@asus RX 6700 XT Dediğin durum olabilir dikkat etmemiş olabilirim daha dikkatli inceleyeceğim.

Merhaba.

Aynı adaptörü S21 5G ile kullanıyorum. Isınma sorunu yaşamadım.
Hocam adaptör nasıl? Bu gün ben de S20 FE için sipariş verdim, orjinal adaptörüm var fakat 15W bana yetersiz geliyordu, orjinal 25W adaptör için hem adaptör hem de kablo almam gerekliydi en ekonomik ve F/P yol olarak spigen aldım.

Merhaba.

Güzel bir ürün. Elimde aslında orijinal 25W Samsung adaptörü vardı ancak dedem iPhone X cihazı için verdim.
O vakitten beridir bu ürünü kullanıyorum. Isınma sorunu vs. yaşatmıyor.
Şarj süresi orijinal adaptörle neredeyse aynı.

İleride S22 ya da S23 Ultraya geçeceğim zamana adaptör almama gerek kalmamış olacak

Arkadaşlar iPhone 15 Plus'u bugün orijinal şarj cihazı ile %19'dan %80'e kadar şarj ettim (HIZLI şarj) hatta şarjda ikende biraz kullandım; çok az bir ısınma oldu normal denilecek derecede. SPİNGEN'de ise maalesef elimi yakar cinsten hissedilir bir ısınma vardı. Tekrar şarj etmeyeceğim o cihazla Iphonum'u Ampere gibi ölçüm uygulamlarındada bir değer fazla zarar verebilir falan diyordu. Bataryayı geçsek bile diğer donanımlara dahi zarar verebilecek derecede yüksek.

Olaya gerçekçi yaklaşmak gerek sadece iPhone hızlı şarj Type-C kablosunun (810₺) yarı fiyatına kablo + adaptör alabilip ısınma v.s. olmaması şaşırtıcı olurdu.

Cihazında bir sıkınt olabilir dostum. Normalde yüksek güç çekmesi önemli değil ama belki cihazında bir şey çekeceği gücü düzgün ayarlayamıyorsa ısınma yapıyor olabilir.

Hocam normalde olmaması gerekir ama orijinal şarj adaptörünüzün değeri ile Spigen'in üzerindeki değerleri karşılaştırın bence. Mesela 25W Samsung adaptöru 9V 2.77A ile 25W veriyor.
Spigen'e bakarsak 9V 3A ile 27 watt verebiliyor. Yani Samsung telefona uyumlu oluyor.
Zaten Samsung telefonlarda pil kısmına girince değerleri veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…