Spigen 45W USB-C hızlı şarj aleti iPhone 15 Plus'ı ısındırdı

20W hızlı şarj adaptörü İphone ve 45W spingen:
IMG_0358.png
IMG_0359.png

20W hızlı şarj adaptörü İphone ve 45W spingen:
Eki Görüntüle 2397561Eki Görüntüle 2397562
Hocam aradaki fark fazla maalesef Apple şarj cihazı 19.98 Watt yani 20 watt verirken spigen 27 watt veriyor. Cihazın ısınması normal.
Eğer iade edip alabilirseniz çift portlu olanını alın, kablo probleminiz yoksa.
Screenshot_20250115_154202_Hepsiburada.jpg

Bu ürün tam değerde çıkış veriyor hem samsung hem de apple adaptör için. Fakat kablo yok.

Ürünü bu gün teslim aldım, benim telefonum max. 25 watt desteklediği için süper hızlı şarj işareti çıkıyor. 45 dakikaya full şarj oldu. Şu anlık güzel, yanlız adaptör biraz ısınıyor.

Son düzenleme:
Eski spigen şarj cihazımda sorun yaşadım. Şimdi yeni bir spigen 65w şarj cihazı aldım, iki portlu. Aynı sorunu yaşıyorum. Telefon Anker şarj aletinde hızlı şarj oluyor ısınmıyor. Ama bunda 3w ile falan şarj ediyor, ısınmadan dolayı hızı düşürüyor. Çözüm bulan var mı?

Ürünü 2 gündür deniyorum.Termometre ile her 10 dakikada bir ısısını kontrol ettim maximum 47 dereceyi gördüm dahada ileriye çıkmadı. Bence performansı gayet iyi.

Ürünü 2 gündür deniyorum.Termometre ile her 10 dakikada bir ısısını kontrol ettim maximum 47 dereceyi gördüm dahada ileriye çıkmadı. Bence performansı gayet iyi.
Sorun şarj aletinin ısınması değil hocam. Telefon bu şarj aletiyle şarj ederken ısınma yapıyor. Yaklaşık 37.5 dereceye gelince güç düşürülüyor ısınmasın diye. Belki samsungla alakalıdır. Sizde hangi telefon var?

Sorun şarj aletinin ısınması değil hocam. Telefon bu şarj aletiyle şarj ederken ısınma yapıyor. Yaklaşık 37.5 dereceye gelince güç düşürülüyor ısınmasın diye. Belki samsungla alakalıdır. Sizde hangi telefon var?
S20 FE, telefonda şarj esnasında en fazla 38 dereceyi gördü. Şarj ederken mobil veri,konum,bluetooth vs. Kapatıp deneyin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı