Diğer Spigen 65W USB-C 2 Port Yüksek Hızlı Şarj Aleti 498TL

Daha fazla  
Satıcı da Hepsiburada, ürün de orijinaldir. Fiyatı da uygun, almayı düşünenler varsa tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Spigenden aldığım adaptörler sanki baseus vb. Markalara göre daha yavaş şarj ediyorlar. Yani daha az protokol destekliyorlar gibime geliyor. Kağıt üzerinde 60w ama uyumlu cihaz bulmak zor sanki. Kaliteli ve fiyatı da iyi ama uyumluluk olarak kötü olabilir .

45w olanı 2 hafta önce 350TL'ye aldım, güzel şarj aleti ama niye ise bana gelen çok ısınıyor, zaten günde 1 saat kadar kullandığım için iade & değişim ile uğraşmak istemedim ve hala kullanıyorum ısınma sorunu hariç güzel

Bu herkesin bahsettiği meşhur ısınma sorunu bende niye yok Nothing Phone 1 Honor Magic 7 Lite POCO F5 şarjedıyorum hepsinde sorunsuz.

Bu herkesin bahsettiği meşhur ısınma sorunu bende niye yok Nothing Phone 1 Honor Magic 7 Lite POCO F5 şarjedıyorum hepsinde sorunsuz.
Bende Nothıng phone 1 ile kullandım ama bayağı ısınıyor, yinede herhangi bir problem yaşamadım ve gayette hızlı şarj ediyor hem zaten 30-40dk anca şarjda kalıyor bu yüzden ısınmasına çok aldırış etmedim

Her ay indirime giren o adaptör.

Aslında indirime girdiği filan da yok hepımız bılıyoruz.

O işin sırrı kabloda bence.
Kendı üstünde gelen orijinal Spigen kablo ile ısınma yapmıoyr gördüğüm kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…